Leveskockából mikor mennyit?
"A besamel mártáshoz nagyon jó a leveskocka. " abba minek leveskocka?????? O.o
"Lehet lepontozni, de nekem nem ízlik az olyan étel, amiben nincs ételízesítő. Hiába teszek bele minden zöldséget, lestyánt, zellert, petrezselymet, még sem olyan az íze, mint a Vegetával készülté." próbáld ki, hogy egy hónapig nem használsz ilyeneket és utána érezni fogod az ételek valódi ízét...anyósom minden lószar művackot belevág minden kajába, amit csinál - a fiát 1 hónap alatt leszoktattam a művackokról, beleértve a húspépes mirelit undormányokat, a knorr/maggi porokat és a leveskocka/vegeta mindennemű változatát - azóta még az anyjánál sem eszi meg ezek nagy részét ;)
Egyetértek 21-es!
Érdekes módon vannak, akik a leveskocka, a por alakú, gyári készítményű fűszerkeverékek nélkül nem tudnak elképzelni egy kaját.
Egy évvel ezelőtt volt itt valaki, aki minden húsételt először tejszínbe pácolt, és csak utána, másnap sütötte-főzte.
Amikor szóvá tettem, hogy a hagyományos magyar konyha 10 év alatt sem használ el annyi tejszínt, mint itt az illető 1 hét alatt, akkor az abbamaradt.
Kíváncsi lennék, mit tenne egy kockaimádó, ha elmenne egy nívós étterembe... Csapkodnák az asztalt, hogy azonnal hozzanak nekik a kajájukhoz egy zacskó vegetát?
És ha találkoznának egy olasszal, megkérdeznék tőle, hogy ő maggi vagy knorr porral készíti a spagettit?
#21!
Minek?
Te szerencsétlen, mert úgy szeretem!
Meglep a válasz?
" #21!
Minek?
Te szerencsétlen, mert úgy szeretem!
Meglep a válasz?"
te vagy a szerencsétlen ...de hagyjuk...legalább ne hívd besamel mártásnak
Nem az zavar, hogy valaki szereti a tejszínbe pácolt húst, hanem az, hogy bármilyen kaja elkészítéséhez azt tanácsolta, hogy előtte való este tejszínbe pácolja be.
És teljesen mindegy volt, hogy az milyen jellegű kaja, milyen fajta hús, az előkészület = tejszínbe pácoljuk.
Ez már szerintem azért túlzás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!