Hányszor drágább, ha én sütöm kenyérsütőbe a kenyeret, mintha úgy venném? (árammal együtt)
Nekem volt kenyérsütőm. Igaz,én csak fehérkenyeret sütöttem benne,mert csak azt szeretjük.
2 év után ment tönkre,de megérte, a gép árát is beszámítva.
Most a sütőben sütöm a kenyeret.
10/11
Az enyém 5 éves és csak az üstjét kellett cserélni, mert tönkrement benne a gumi, lehet kapni mindegyikhez alkatrészt.
Elmosogatni egyáltalán nem nehéz, én legtöbbször csak átöblítem a keverőtálat, a kis keverőlapátot meg egyszerű elmosni.
"1. Tényleg tk kenyeret eszel, nem olyat, amiben csak 30% a tk liszt, vagy csak malátával van megszínezve.
2. Tudod mit raktál bele, míg a bolti kenyérnél ki tudja mik vannak benne."
Hát ja. Ez persze csak akkor igaz, ha tudod, mi van a lisztben. Ez kb. akkor következhet be, ha te őrölöd.
És a lisztet fogják színezni? Vagy homokkal higítják? Esetleg a lisztnél olcsóbb, liszt tulajdonságait mutató anyagot tesznek bele? Műlisztet?
Egyébként tényleg érdekel hogy lehet egy lisztet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!