Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hányszor drágább, ha én sütöm...

Hányszor drágább, ha én sütöm kenyérsütőbe a kenyeret, mintha úgy venném? (árammal együtt)

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt kenyérsütőm. Igaz,én csak fehérkenyeret sütöttem benne,mert csak azt szeretjük.

2 év után ment tönkre,de megérte, a gép árát is beszámítva.

Most a sütőben sütöm a kenyeret.

2012. júl. 10. 06:37
 12/17 anonim ***** válasza:

10/11

Az enyém 5 éves és csak az üstjét kellett cserélni, mert tönkrement benne a gumi, lehet kapni mindegyikhez alkatrészt.

Elmosogatni egyáltalán nem nehéz, én legtöbbször csak átöblítem a keverőtálat, a kis keverőlapátot meg egyszerű elmosni.

2012. júl. 10. 06:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nehéz elmosni, teflon a sütő része, így elég eltörölni egy nedves ruhával. Csak vigyázni kell, hogy a keverőlapátot ne szeleteljük fel, mert az nem finom :D
2012. júl. 10. 08:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Kezelni is pofon egyszerű. A miénk valami német, van rajta egy program, hogy teljeskörűségű, arra tettem. Az elő gépünkkel anyukám tégla keménységűt szokott sütni, azért nem használtuk, most csodálkozom is, hogy ilyen jó lett elsőre. Sőt kicsit túl is kelt a tészta, arra legközelebb figyelek.
2012. júl. 10. 08:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Aki nem szeret enni, annak megéri. Nekem, abból a kis mütyürből napi 3 is kevés.:))))))
2012. szept. 7. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:

"1. Tényleg tk kenyeret eszel, nem olyat, amiben csak 30% a tk liszt, vagy csak malátával van megszínezve.

2. Tudod mit raktál bele, míg a bolti kenyérnél ki tudja mik vannak benne."

Hát ja. Ez persze csak akkor igaz, ha tudod, mi van a lisztben. Ez kb. akkor következhet be, ha te őrölöd.

2012. nov. 16. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

És a lisztet fogják színezni? Vagy homokkal higítják? Esetleg a lisztnél olcsóbb, liszt tulajdonságait mutató anyagot tesznek bele? Műlisztet?

Egyébként tényleg érdekel hogy lehet egy lisztet elrontani.

2012. nov. 16. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!