Milyen ételt kívánsz nagyon?
Tudok egy finom házi lepényt csinálni. Kisüssük a fűszerezett oldalast a tárcsában,és annak a zsírjában sütni a krumplit,meg a lepényt. 22-én ezt fogjuk csinálni,de már most kívánom! Meg van a Cigánypecsenye:sült virsli;tükörtojás;paradicsomszósz;foghagymázott fűszerezett sült hús;sült krumpli;szalonna(én a szalonnát nem szeretem)Mondom anyunak,hogy csináljon Cigánypecsenyét,de nem csinál.:(
Töltött káposzta Gombaszósszal:tudom,szerintetek nem jó a 2 kombináció,de én így nagyon imádom! Ja apropó a Töltött káposztában legyen megfőzve füstölt sertésborda is. Remélem anyu csinál szülinapomra:P 13/L
dinnye
májgombócleves, rakott ételek, gyümölcsös túrókrém, lecsó, paradicsomos húsgombóc, csirke sütve, grillrzve, citromos hal, főtt tojás, hidegtálak, tomás-mustáros sonkatekercs, sajt, huuu de éhes vagyok:(
Most hirtelen palacsintát is szívesen ennék. :)
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok "kívánós".
Kár, hogy nincs készen egyik fincsi étel sem. Biztos ti is szívesen ennétek, este ide, vagy oda.
Tekintettel arra, hogy bármit is kívánnék, azt nekem kell megcsinálni, így a kívánságaimat a melegre tekintettel igen-igen visszafogom.
Ezért a mai ebédem: maradék karfiol leves + vadas mártást készítek főtt tésztához. Van fél hűtött sárgadinnyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!