Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt kívánsz nagyon?

Milyen ételt kívánsz nagyon?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tudok egy finom házi lepényt csinálni. Kisüssük a fűszerezett oldalast a tárcsában,és annak a zsírjában sütni a krumplit,meg a lepényt. 22-én ezt fogjuk csinálni,de már most kívánom! Meg van a Cigánypecsenye:sült virsli;tükörtojás;paradicsomszósz;foghagymázott fűszerezett sült hús;sült krumpli;szalonna(én a szalonnát nem szeretem)Mondom anyunak,hogy csináljon Cigánypecsenyét,de nem csinál.:(

Töltött káposzta Gombaszósszal:tudom,szerintetek nem jó a 2 kombináció,de én így nagyon imádom! Ja apropó a Töltött káposztában legyen megfőzve füstölt sertésborda is. Remélem anyu csinál szülinapomra:P 13/L

2012. júl. 9. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

dinnye

májgombócleves, rakott ételek, gyümölcsös túrókrém, lecsó, paradicsomos húsgombóc, csirke sütve, grillrzve, citromos hal, főtt tojás, hidegtálak, tomás-mustáros sonkatekercs, sajt, huuu de éhes vagyok:(

2012. júl. 9. 22:49
 13/21 A kérdező kommentje:

Most hirtelen palacsintát is szívesen ennék. :)

Akkor ezek szerint nem csak én vagyok "kívánós".

Kár, hogy nincs készen egyik fincsi étel sem. Biztos ti is szívesen ennétek, este ide, vagy oda.

2012. júl. 9. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
pizzát :S pedig ma (bocsánat, tegnap) ettem... palacsintát azt holnap (bocsánat, ma) csinálok:D
2012. júl. 10. 02:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
halászlét!!! bármikor, bárhol, bármennyit!
2012. júl. 10. 08:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Tekintettel arra, hogy bármit is kívánnék, azt nekem kell megcsinálni, így a kívánságaimat a melegre tekintettel igen-igen visszafogom.

Ezért a mai ebédem: maradék karfiol leves + vadas mártást készítek főtt tésztához. Van fél hűtött sárgadinnyém is.

2012. júl. 10. 09:41
 17/21 anonim ***** válasza:
hatalmas adag lepcsánkát... vagy lángost. vagy mindkettőt.
2012. júl. 10. 11:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, a halászlét sose kívánom én se, mert az alapvető dolog, hogy bármikor be tudok verni 3-4 tányérral :D
2012. júl. 10. 12:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Most ebédeltem így nem kívánok semmit, de később ennék szívesen dinnyét, vagy melegszendvicset, vagy lángost
2012. júl. 10. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
gyrost és mindjárt fogok is enni :)
2012. júl. 10. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!