Milyen ételt készítsek virsliből/virslivel?
virslis lecsó:) ha még gazdagabbá akarod tenni készíts hozzá rizst köretnek,meg gombát rakj bele mikor a paprikát is rádobod a hagymára:)
én mindig így csinálom!
Isteni finom, és nagyon laktató. Én már több esetben kihagytam a szalonnát, mert épp nem volt otthon.
Corndog...
Brutál jó.
Szombaton nálunk az lesz. :)
Ezek szerint már megnézted. Valóban jó választás! (Attól függetlenül, hogy eddig én sem ismertem)
Egy pár virslit felkarikázok, pici zsíron átforgatom, törtpaprikával, sóval, borssal kevés vízzel felengedem. Mint egy rövid lével készített pörköltet főzök belőle.
Nokedlit (vagy főtt rizst, főtt tésztát) kevés zsíron átforgatod, sózod.
Jénai vagy zománcos tepsi alját a virsli szaftjának felével kikened, rá tejföl, majd bele a nokedli (vagy főtt rizs, főtt tészta), arra a karikára szelt virsli. Tetejét megkened ismét tejföllel, megszórod reszelt sajttal, összesütöd sütőben vagy mikróban. Jó étvágyat!
Előző vagyok.
Bocsi, az lemaradt, hogy a virsli-szaft másik felét a karikákkal együtt öntöd rá, még mielőtt a tetejét megkennéd tejföllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!