Hogy csináljátok az almás lepényt?
Figyelt kérdés
Vannak valami spéci kis trükkök amitől jobb lesz az íze?2009. júl. 10. 17:41
1/3 anonim 



válasza:





Én az almát kockára vágom,fahéjas,cukros vízben megpárolom,míg a levét elnem főtte.Kicsit hagyom hülni,és úgy teszem a lepénybe.
Van amikor darált diót is keverek közé.Ha nagyon leves,akkor párolás közben egy kevés grízt teszek bele,hogy ne legyen híg.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom így.
2009. júl. 10. 18:28
3/3 anonim 



válasza:





Szia!A lereszelt almát kinyomkodom,keverek bele cukrot,citromhéjat (fahéjat azért nem,mert allergiás vagyok rá),és fél csomag vaniliás pudingport.Az íze is jobb és nem folyik ki a tészta közül,nem áztatja el a tésztát.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!