Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok az almás...

Hogy csináljátok az almás lepényt?

Figyelt kérdés
Vannak valami spéci kis trükkök amitől jobb lesz az íze?
2009. júl. 10. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én az almát kockára vágom,fahéjas,cukros vízben megpárolom,míg a levét elnem főtte.Kicsit hagyom hülni,és úgy teszem a lepénybe.

Van amikor darált diót is keverek közé.Ha nagyon leves,akkor párolás közben egy kevés grízt teszek bele,hogy ne legyen híg.

2009. júl. 10. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom így.
2009. júl. 10. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A lereszelt almát kinyomkodom,keverek bele cukrot,citromhéjat (fahéjat azért nem,mert allergiás vagyok rá),és fél csomag vaniliás pudingport.Az íze is jobb és nem folyik ki a tészta közül,nem áztatja el a tésztát.


maszatka

2009. júl. 11. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!