Ez így egészséges? (pizza)
Figyelt kérdés
A Pennyben veszek pizzatésztát,arra rakok pizzakrémet,sonkát,paradicsomot,hagymát,kukoricát és sajtot.Lehet,hogy paprikát is rakok rá,de nem biztos.Ez így mennyire egészséges?2012. júl. 6. 19:07
11/11 anonim válasza:
Igazából a pizza sehogy sem egészséges. A feltét még pizzakrém nélkül vagy házi készítésű krémmel még lazán belefér, de a tészta, na ez már nagyon nem egészséges kategória.
Én mondjuk sosem veszek boltban pizzaalapot és nem is rendelek sehonnan, jobban bízok abban a pizzában, amit én ill. anyum csinál. Ez sem egészséges, hiszen tele van kalóriával, de legalább nincs benne annyi tartósítószer és társai. Ráadásul, mire elmegyek egy olyan boltba, ahol tudok venni pizzaalapot és hazaérek, addigra összeállítom a tésztát és már pihentettem is.
A bolti pizzaalapot és krémet cseréld te, csináld te magad. Így valamennyivel egészségesebb lesz, de ilyen formában sem mondható egészségesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!