Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nektek milyen pizza a kedvence...

Nektek milyen pizza a kedvencetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 08:43
1 2
 1/12 gelazso ***** válasza:
100%
Tonhalas és a kagylós.
2012. júl. 6. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymás-olivás
2012. júl. 6. 09:31
 3/12 Antimod ***** válasza:
100%
Hawai (az ananász miatt).
2012. júl. 6. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencem nincs. Magam szoktam készíteni a tésztát, s az kerül rá, amit találok. Leginkább felvágottak, szalonnafélék és sajt. A bolti és pizzériában kaphatók többségét nem szeretem. Általában rossz értelemben vett válogatós vagyok, azaz nagyon sok jó és finom étel számomra elképzelhetetlen. Ilyen minden hal, szárnyas, nem disznóból vagy marhából származó hús. Azt, amit egyébként is megeszek, pizzán is szeretem. Így van, amikor maradék pöri kerül rá, vagy zöldségek (kukorica, répakocka, borsó, zöldpaprika.)

A tejföllel nincs bajom, de tejfölös alapot nem szoktam használni.

A tésztát viszont jól befűszerezem (bazsalikom, fokhagyma), így az üresen maradó szélek is finomak.

2012. júl. 6. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs kedvencem, talán azért, mert ritkán eszem pizzát. Kb félévente vagy évente. Ha mi sütjük, akkor sonkát szalámit bacont meg sajtát rakunk rá általában. Ha pizzériában eszünk, vagy rendelünk, akkor mindig másfajta pizzát rendelek, valami különlegességet.
2012. júl. 6. 10:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Rendelni nem szoktunk soha, pizzériás pizzák közül a hawait szeretem nagyon, de a legjobb, amit mi készítünk anyukámmal. Nem csak enni, elkészíteni is imádom és napok óta vágyom már a házi pizzára, de ilyen hőségben képtelen lennék sütögetni.

A tésztát mi is mindig megfűszerezzük, mi oregánót és olaszos fűszert teszünk bele. A feltét pedig mindig nagyon gazdag rajta.

Egy kis olajon hagymát párolunk üvegesre, rátesszük a darált húst és kavargatjuk. Ha szezonja van, teszünk bele felkockázott paradicsomot, és házi készítésű paprikakrémet. Ettől kicsit pikánsabb lesz. Sózzuk, én egy kicsi borsot is szoktam beletenni, meg olaszos fűszerkeveréket.

Amikor kihűlt, rákenjük a pizza tésztára, kockára vágott sonkát, kukoricát szórunk rá, majd megszórjuk sajttal.

Isteni finom szokott lenni!! :D

2012. júl. 6. 12:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A Margherita pizza mindent visz! Egyben a legegyszerűbb: paradicsomszósz, mozarella, és friss, nagy bazsalikomlevelek. És persze az olívaolaj sem hiányozhat :)

A másik kedvenc a négysajtos, mert imádom a sajtokat.

2012. júl. 6. 12:44
 8/12 anonim válasza:
bolognai lila hagyma kukorica isteni!:)) meg a tengergyümis :)
2012. júl. 6. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
otthon ritkán csinálunk, mert a tészta ugysem lesz olyan. havonta 2-3x rendelek (kolis vagyok), akkor don pepe, de csak az akcios pizzáját 899,- ha jo. kedvencem nincs, de amit szeretek az paradicsmos alap, sok hus, vagy szalonna, szalámi...hagyma, kukorica, mozzarella. mostani akciossal is nagyon szemezgetek. multkor juhturós volt, nagyon fincsiii :D
2012. júl. 6. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a Ristorantét szeretem, abból a hawaii, a csirkés és az új szalámis-mozzarellás.
2012. júl. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!