Mennyire egészséges pizzát enni heti 2 max.3 alkalommal?
Hát ez attól is függ milyen az a pizza.
Egy házi, egy pizzériás, és egy fagyasztott között nagy a különbség. Szerintem házival, vagy normális pizzériában vásárolt pizzával nincs gond.
A pizza nem más, mint kenyértészta. Tehát a tésztája miatt nyugodtan eheted, akár minden nap.
Ami izgalmas lehet, az a feltét. Ha az egészséges, változatos, akkor azzal sincs semmi gond!
Az, hogy a gyorsfagyasztott pizzákba mit barkácsolnak bele feltét gyanánt nem tudom, én mindig magam sütöm a pizzát.
Ha lusta vagyok, akkor veszek kész pizzatésztát, ha nem, akkor azt is magam dagasztom.
Hát, a mirelit ott áll hónapokig egy hűtőben.
Amit pizzériában sütnek ott meg előfordul néha hogy kicsit lejár a sonka, de jó még az ha megsütjük úgyse lehet észrevenni stb..
Üdv: első
A bolti tele van szórva mesterséges ízesítőkkel, színezőkkel, tartósítószerekkel.
Persze ha mi csináljuk akkor is a közérti ki tudja miből készült dolgokat és vegyszeres zöldséget rakjuk rá de minek ez még ezernyi műanyaggal megspékelni?
Egyébként elégé hizlaló kaja, de ha te csinálod a tésztát akkor nem feltétlen kell ragaszkodni a fehér liszthez.
Fontos még, hogy mennyit eszel egyszerre, sportolsz-e mellette, eszel-e elég zöldséget, gyümölcsöt, levest, főzeléket szóval tudod, egészséges kajákat is. Nem hiszem, hogy normális életmód mellett olyan káros lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!