Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire egészséges pizzát...

Mennyire egészséges pizzát enni heti 2 max.3 alkalommal?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez attól is függ milyen az a pizza.

Egy házi, egy pizzériás, és egy fagyasztott között nagy a különbség. Szerintem házival, vagy normális pizzériában vásárolt pizzával nincs gond.

2012. máj. 14. 00:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért a mirelit miben más azon kívül, hogy más az íze és nem frissen sütött?
2012. máj. 14. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A pizza nem más, mint kenyértészta. Tehát a tésztája miatt nyugodtan eheted, akár minden nap.

Ami izgalmas lehet, az a feltét. Ha az egészséges, változatos, akkor azzal sincs semmi gond!

Az, hogy a gyorsfagyasztott pizzákba mit barkácsolnak bele feltét gyanánt nem tudom, én mindig magam sütöm a pizzát.

Ha lusta vagyok, akkor veszek kész pizzatésztát, ha nem, akkor azt is magam dagasztom.

2012. máj. 14. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, a mirelit ott áll hónapokig egy hűtőben.

Amit pizzériában sütnek ott meg előfordul néha hogy kicsit lejár a sonka, de jó még az ha megsütjük úgyse lehet észrevenni stb..

Üdv: első

2012. máj. 14. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A bolti tele van szórva mesterséges ízesítőkkel, színezőkkel, tartósítószerekkel.

Persze ha mi csináljuk akkor is a közérti ki tudja miből készült dolgokat és vegyszeres zöldséget rakjuk rá de minek ez még ezernyi műanyaggal megspékelni?

Egyébként elégé hizlaló kaja, de ha te csinálod a tésztát akkor nem feltétlen kell ragaszkodni a fehér liszthez.

Fontos még, hogy mennyit eszel egyszerre, sportolsz-e mellette, eszel-e elég zöldséget, gyümölcsöt, levest, főzeléket szóval tudod, egészséges kajákat is. Nem hiszem, hogy normális életmód mellett olyan káros lenne...

2012. máj. 14. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Én több mint egy évig így éltem, hogy kb. minden másnap pizzát rendeltem, még élek, nem is híztam el tőle, semmi bajom nem lett.
2012. máj. 14. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!