Lesz így valami baja a húsnak? Megromolhat?
Tegnap vettem ki a fagyóból egy nagyobb adag tarját,hogy ma megsütöm. De ebbena tikkasztó melegben egyikünk sem kívánja.
Holnapra megromlik?? Azóta is a hűtőben van.
Dehogy romolhat! Azt hiszem ez a tizedik ilyen kérdés ebben a rohadt melegben amit megválaszolok: az élelmiszer nem néz TV-t, nem tudja milyen idő van kint. Ha télen nem romlik meg a hűtőben +4 C-fokon, akkor nyáron sem romlik meg a hűtőben +4 C-fokon.
Ahhoz, hogy az erjedési folyamatok beinduljanak, az egésznek át kell venni a környezeti hőmérsékletet úgy 2-3 órára. (vendéglős)
Én is azt mondom, annyit csinálj meg, hogy ma besózod, fűszerezed ízlés szerint, ha akarod tűzdeld meg fokhagymával is. Szóval legyen előkészítve sütésre. (Nem kell túlsózni, hogy utána pedig mosdatni kelljen).
Ez esetben biztosan semmi baja nem lesz.
köszi!
Igazatok van, nem tudom idáig hogy nem jutott eszembe bepácolni:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!