Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lesz így valami baja a húsnak?...

Lesz így valami baja a húsnak? Megromolhat?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem ki a fagyóból egy nagyobb adag tarját,hogy ma megsütöm. De ebbena tikkasztó melegben egyikünk sem kívánja.

Holnapra megromlik?? Azóta is a hűtőben van.


2012. júl. 5. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz.
2012. júl. 5. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy romolhat! Azt hiszem ez a tizedik ilyen kérdés ebben a rohadt melegben amit megválaszolok: az élelmiszer nem néz TV-t, nem tudja milyen idő van kint. Ha télen nem romlik meg a hűtőben +4 C-fokon, akkor nyáron sem romlik meg a hűtőben +4 C-fokon.

Ahhoz, hogy az erjedési folyamatok beinduljanak, az egésznek át kell venni a környezeti hőmérsékletet úgy 2-3 órára. (vendéglős)

2012. júl. 5. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
És miért nem sütöd ma meg? Úgy jobban elál egy pár napig!
2012. júl. 5. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi az egybe husokat jól besózzuk, és ugy áll a hütőben napokig. Sütés előtt leöblitem a sót, igy annyi marad benne amennyit bevett, és finoman sós lesz.
2012. júl. 5. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, annyit csinálj meg, hogy ma besózod, fűszerezed ízlés szerint, ha akarod tűzdeld meg fokhagymával is. Szóval legyen előkészítve sütésre. (Nem kell túlsózni, hogy utána pedig mosdatni kelljen).

Ez esetben biztosan semmi baja nem lesz.

2012. júl. 5. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Fűszerezd be/pácold be,az íze is jobb lesz és bizti nem lesz semmi baja.
2012. júl. 5. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem romlik meg, ha így hagyod a hűtőben sem. De a pácolás az valóban nagyon jó ötlet. Ha már úgyis kiolvadt, akkor pácold be, és lesz ideje 24 órágig, és sokkal fonomabb lesz!
2012. júl. 5. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi!

Igazatok van, nem tudom idáig hogy nem jutott eszembe bepácolni:):)

2012. júl. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!