Babgulyásnál fagyasztott babot használok, a babnak is annyi idő kell hogy megpuhuljon mint a húsnak?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2012. márc. 6. 18:37
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen húsból akarod főzni. A fagyasztott babnak jóval kevesebb idő kell, mint egy beáztatott szárazbabnak. Kb. fél óra alatt megfő. Ha marhahúsból csinálod, akkor annak több mint egy óra kell.
2/2 anonim válasza:
mindenképpen előbb tedd föl a húst, ha marha vagy disznó, amikor félpuha , akkor tedd bele a fagyos fejtettbabot, és a zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!