SOS! Pulyka darált húst hogyan fűszerezzem, ha fasírtot szeretnék belőle sütni? (Más nagyon az íze, mint a sertés darált húsnak)
Az alapizét nem fogd tudni elvenni, ha nagyon zavar, akkor ne használd. (Én ezért nem veszeok soha darált baromfit, mert nekem kimondottan kellemetlen mellékize van).
Esetleg megpróbálhatod disznóhússal felesben használni.
ÉvaJuli,
aranyat érsz!! Megcsináltam, kevés tojással (sütemény kenésből maradt),és több kenyérrel, és egy pici mustárt is tettem bele, nagggggyon finom lett! Köszönöm, hogy segítettél!!
Szép napot!
Én baconbe tekert pulykavagdaltat szoktam csinálni
Hozzávalók: 50 dkg darált pulykahús, 2 db szikkadt zsemle, 1 tojás, fokhagyma, só bors, plusz bacon. A hozzávalókat össze kell dolgozni, hengereket formálni, s egyenként ráhelyezni egy-egy szelet baconre és feltekerni, s utána lehet is sütni. Plusz fűszert is lehet hozzárakni, előttem valaki nagyon jó tippet adott, hogy milyen fűszer mehet még bele. De baconbe tekerve ez az alapverzió is isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!