Félig átsült sertés illetve csirkehúsban a veszélyesebb kórokozók már elpusztulnak vagy mindenképp át kell sütni rendesen?
Figyelt kérdés
Ideértve szalmonella, sértésinfluenza, disznópestis stb. Vagy általában a boltban eladott húsokat átvizsgálják, és nincs köztük fertőzött?2012. jan. 5. 20:11
1/9 anonim válasza:
hát süsd meg rendesen.úgy a finom.
2/9 anonim válasza:
Félig átsülten nem eszünk se disznót,se csirkét. A disznó különösen veszélyes, biztos vizsgálják őket,de jobb nem kisérteni a sorsot.
3/9 anonim válasza:
Félig átsütve csak a bélszín vagy a rostélyos ehető,a disznóhús nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem ,köszönöm a válaszokat. Csak gondoltam a steak is félig nyers és azt is ellehet fogyasztani ,bár az érlelés lehet nagyban befolyásolja a bacimennyiséget :) Sajna nagyon szeretem kóstolgatni az épphogy megsütött húsdarabkákat, nem is kismennyiségbe, de inkább leszokok róla:S
2012. jan. 5. 20:57
5/9 anonim válasza:
A steak marhából van ,azt lehet félig átsütve enni
8/9 anonim válasza:
át kell sütni!!!!! nagyon fontos!!! a lányom így betegedett meg, nem vettük időben észre, hogy a csirkemáj nem főtt át teljesen, 4 napig brutál hasmenése volt, véres stb., fogyott, aztán a tenyésztésből ki is derült, hogy baktérium... mindent süss át, fő az óvatosság!!!
9/9 doboszoli válasza:
Vágóhidakon meglehetősen "nagyvonalúan" vizsgálják a húsokat.
Jobb a békesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!