Ha túl sokáig főzöm a sertés lapockát akkor az megkeményedik?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 15:08
1/8 anonim válasza:
Már miért keményedne meg? A húsok ha főzve vannak akkor rövid idő alatt megpuhulnak pld a máj, de ekkor a belseje még véres.Tovább főzve megkeményedik majd utána elkezd puhulni, ekkor van rendesen megfőve.A keményedés után addig kell főzni míg nem puhul meg.
2/8 anonim válasza:
Ha túl sokáig főzöd, akkor szétfő. Nem keményedik meg.
3/8 A kérdező kommentje:
főztem több mint egy óráig. az akkor kevés lett volna neki?
2011. nov. 23. 15:35
4/8 anonim válasza:
Ha öreg disznó húsa volt,akkor egy óra nem biztos,hogy elég neki.
5/8 anonim válasza:
Nem lehet időre főzni! Mindíg ellenőrízni kell a puhaságot.
6/8 anonim válasza:
addig főzd amig nem lesz puha :lehet,hogy 1óra lehet,hogy 2 a hús öregségétől függ. De 1,5 óra után is kemény nagyon hús ez vonakozik,marha,tyúk, disznó,vad akkor 1dl,szoda vízet,vagy 1kis kávés kanál szódabikarbonát tegyél hozzá. Ezek kicsit segit a puhulást.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi az infókat
2011. nov. 23. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!