Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy gombás kérdés?

Egy gombás kérdés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne csinálni a gomba szárával. Nagyon sokan kidobják, de én sajnálom, mert néha az teszi ki a gomba sújának 1/4-ét. Bele lehet azt ugyanúgy főzni a pl. pöribe, vagy kirántani? Ti hogyan szoktátok?
2012. júl. 5. 09:27
 1/7 A kérdező kommentje:
súlyának
2012. júl. 5. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gombás tojást szoktam belőle csinálni.
2012. júl. 5. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pörköltbe vagy levesbe is jó, ugyan úgy mint a kalapja, ízre sincs különbség.
2012. júl. 5. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a kalapjával együtt vágom szeletekre, vagyis vegyesen teszem mindenbe. vétek lenne kidobni.
2012. júl. 5. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell külön kezelni a szárát a legtöbb ételnél. Levesbe, pörköltbe, bakonyiba, bármilyen szaftos ételbe simán beleteheted a szárát is. Rántani is ugy szeretem, hogy az egész gombát panirozom. Sokkal mutatósabb.
2012. júl. 5. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam, hogy kár kidobni. Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. júl. 5. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod együtt felhasználni, akkor vágd finomra és fagyaszd úgy le. Sok ételbe tudsz belöle tenni, ahol gombaizt akarsz, de darabokat nem.
2012. júl. 5. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!