Egy gombás kérdés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne csinálni a gomba szárával. Nagyon sokan kidobják, de én sajnálom, mert néha az teszi ki a gomba sújának 1/4-ét. Bele lehet azt ugyanúgy főzni a pl. pöribe, vagy kirántani? Ti hogyan szoktátok?2012. júl. 5. 09:27
1/7 A kérdező kommentje:
súlyának
2012. júl. 5. 09:29
2/7 anonim válasza:
Gombás tojást szoktam belőle csinálni.
3/7 anonim válasza:
Pörköltbe vagy levesbe is jó, ugyan úgy mint a kalapja, ízre sincs különbség.
4/7 anonim válasza:
Én a kalapjával együtt vágom szeletekre, vagyis vegyesen teszem mindenbe. vétek lenne kidobni.
5/7 anonim válasza:
Nem kell külön kezelni a szárát a legtöbb ételnél. Levesbe, pörköltbe, bakonyiba, bármilyen szaftos ételbe simán beleteheted a szárát is. Rántani is ugy szeretem, hogy az egész gombát panirozom. Sokkal mutatósabb.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam, hogy kár kidobni. Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. júl. 5. 11:42
7/7 anonim válasza:
Ha nem akarod együtt felhasználni, akkor vágd finomra és fagyaszd úgy le. Sok ételbe tudsz belöle tenni, ahol gombaizt akarsz, de darabokat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!