Ma tejszines-ananaszos-gombas csirkemellet fogok kesziteni, eleg lesz hozza 2 deci tejszin? Mivel izesitsem?
Szia!
Attól függ, mennyi csirkéből készíted, ha mondjuk két-három teljes csirkemell, akkor igen, elég a tejszín.
Ha igazán finomra akarod készíteni, akkor fontos, hogy a gombát és a húst is karamellizáld meg.
Ehhez fontos irányelv, hogy ez bizony egyszerre nem fog menni, mert ha egyszerre próbálod pirítani, a hús és a gomba is rengeteg levet ereszt és nem pirul, hanem párolódik.
Igazán jó úgy lesz, ha egy-egy teáskanálnyi vajban egész aranyszínűre sütöd az egy-egy nagy marék húst és gombát, folytonos keverés között, frissen őrölt borsot szórsz rá, majd félrerakod egy edénybe, míg végzel a többivel.
Aztán egy nagy fej hagymát is egészen barnára sütsz, összerakod, felöntöd az ananásszal, lefőzöd, aztán a tejszínt belekevered és sűrűre főzöd.
Ízesíteni szerintem felesleges mással, mint borssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!