Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombás ételek meddig eltarthat...

Gombás ételek meddig eltarthatóak?

Figyelt kérdés

Szombat este főztünk gombás szaftos húst, akkor éjjelra kint maradt a hűvös konyhában, de vasárnap délelőtt már hűtőb raktam, ott volt tegnap egész nap, ma gondoltuk, hogy meg kellene enni. Jó lehet az még, nem romlott meg?

Igazából nem nagyon kívánom most ezt az ételt.... lehet esetleg a maradék húsokból valami másféle ételt készíteni? Van ötletetek?

Nagyon köszönöm a válaszokat!!! :)

2012. ápr. 24. 08:42
 1/3 anonim válasza:
Elvileg 24 óráig eltarthatók.Valahol azt olvastam hogy a gombás ételek ételmérget termelnek 1 nap után.
2012. ápr. 24. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

sajnos nem, így , ahogy leírtad, sok a gombának. azonnal lehűtve, és lefagyasztva nem lett volna semmi baj később. de ma már kedd van...

és ha a hús is benne volt, sajnos együtt mennek kárba.

a gombával nagyon kell vigyázni, nem éri meg kockáztatni.

pedig én nem vagyok az a" mindent azonnal dobjunk ki" fajta, de a gomba más.

2012. ápr. 24. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :( Hát szomorú vagyok. Megpróbálom majd megakadályozni a Zembert, hogy megegye... nameg megpróbálom ránevelni arra is, hogy áprilisban már nem olyan hűvös a konyhája, mint decemberben, és nem hagyunk elöl romlandó ételeket. :(
2012. ápr. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!