Milyen ételek vannak, amiket sütni-főzni kell, de hidegen finomabbak, mint frissen?
Figyelt kérdés
:)2012. márc. 26. 21:10
2/17 anonim válasza:
Gyümölcs levesek, fasírt, tökfőzelék...
5/17 anonim válasza:
Töltött káposzta: én langyosan szeretem a legjobban :)
6/17 anonim válasza:
Mi kizárólag hidegen esszük a sóska, spenót, tök főzelékeket és a paradicsomos káposztát, melegen meg sem ennénk!
8/17 anonim válasza:
sült oldalas, lilahagymával!!!Nyamíííí!!
10/17 anonim válasza:
én sülthúsokat, töltöttcsirkét, fasírtot sokkal jobban szeretem hidegen,mint frissen forrón.
a maradék rántotthúst is én nassolom el délutánonként, vagy vacsorára, mert másnak nem kellene, még mikrózva sem.
főzelékek közül a zöldbab, a tök, a kelkáposzta, amit megeszek hidegen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!