A zserbóra a csokimazat melegen vagy hidegen öntjük ra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 12:01
2/5 anonim válasza:
hidegen nem nagyon ömlik. (Ha igen akkor baj van)
3/5 anonim válasza:
Korábban mindig megvártam, amíg kihűlt (maga a süti, ha erre vonatkozik a kérdés, nyilván nem a csoki), de most olvastam egy receptben, hogy még legyen langyos, és tényleg jobban is sikerült.
4/5 anonim válasza:
ez az igazi megoldás, langyos sütire a meleg csokimáz.
nem dermed le hirtelen, szépen terül és még kenhető.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat természetesen a sütire gondoltam, hogy a csokimazat mikor öntsem ra.
2011. dec. 24. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!