Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zserbóra a csokimazat...

A zserbóra a csokimazat melegen vagy hidegen öntjük ra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen melegen
2011. dec. 24. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hidegen nem nagyon ömlik. (Ha igen akkor baj van)
2011. dec. 24. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Korábban mindig megvártam, amíg kihűlt (maga a süti, ha erre vonatkozik a kérdés, nyilván nem a csoki), de most olvastam egy receptben, hogy még legyen langyos, és tényleg jobban is sikerült.
2011. dec. 24. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ez az igazi megoldás, langyos sütire a meleg csokimáz.

nem dermed le hirtelen, szépen terül és még kenhető.

2011. dec. 24. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat természetesen a sütire gondoltam, hogy a csokimazat mikor öntsem ra.
2011. dec. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!