Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ugye a hidegen sajtolt vanília...

Sine.lacrimna kérdése:

Ugye a hidegen sajtolt vanília kivonat nem azonos a vodkában áztatva készülttel? Vagy igen?

Figyelt kérdés
[link]

2012. febr. 17. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk én vegyész vagyok de nem értem a vanilia csak szervesanyagban oldódik és keveredik, pld etilalkohol és cukrok. Hogyan stabilizálják mert másképp ne áll el.Egy árva szó nincs hogy mivel van hícítva mert gondold el nem lehet 100%-os kivonat egy üveg mert az horribilis összegbe kerülne.Amúgy ha vanilliából túl sokat használsz egy élvezhetetlen keserű ízt kapsz, 1/000- es hígításban élvezhető csak.
2012. febr. 17. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem akarok túl sok vaníliát használni, csak nem értem.

Szerinted akkor nem létezik hideg sajtolásos vanília és az üvegben, alkohollal kivont van?

De akkor ez átverés!

Egyébként köszönöm a választ!

2012. febr. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!