Mit ennétek most szívesen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 12:32
1/10 anonim válasza:
Most ettem rántott csirkét francia salátával, így ezután fagyit bírnék még enni, de nincs itthon :( De egy jó hideg gyümölcslevessel is beérném... (csak a leve kellene) ;)
2/10 anonim válasza:
Én is fagyit ennék, és fogok is, ha kienged egy kicsit.(csoki-vanília) pár kanállal teszek egy kehelybe, leöntöm epres joghurttal, ami kicsit odafagy, plusz egy kis darált dió, és tejszínhab...:))
4/10 anonim válasza:
Lehet itt a közelben kapni egy isteni, csípős mexikói pizzát. Nah azt most szívesen ennék. :D
6/10 anonim válasza:
Bármit ami tejes :(
Fagyi, gyümileves, joghurt, kefír, aludttej...
Sajnos mindez csak álom, fél éve lettem tejallergiás, biztos ezért is remegek most ezekért :(
7/10 A kérdező kommentje:
én is fagyit
:PPPP
2012. júl. 1. 18:08
8/10 anonim válasza:
Jó hideg kovászos uborkát vajas kenyérrel! Utána meg főtt kukorica, majd kakaós palacsinta! :) De még mind erre várnom kell egy darabig! :(
10/10 anonim válasza:
Egy jó gyrost sok-sok hússal, zöldséggel, mártással, vagy salit..:DD Meg fagyit, de azt majd ebéd után..:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!