Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit esztek akkor, amikor...

Mit esztek akkor, amikor éhesek vagytok ugyan, de nincs olyan étel, amit szívesen ennétek?

Figyelt kérdés
Ez a 2. terhességem, az első trimeszterben vagyok, és nagyon erősen émelygek, néha kifejezett erős hányingerem is van, az elsőnél nem volt ilyen, akkor csak pár ételtől undorotdtam. Most ha rámjön ez az émelygés, akkor semmit sem tudok megenni. De hát enni kell, ha éhes az ember... :(
2011. jan. 24. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Melegszendvics, friss kenyér teavajjal lekvárral kakaó, mc donalds, burger king. Rántott hús hasábburgonya.
2011. jan. 24. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:

tejterméket túrós tésztát pl.

rendelek pizzát sok zöldséggel csirkével

-főzök virslit-

májkrémes kenyér

meg ami még van itthon..

2011. jan. 24. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Én ha nagyon émelygek, bekapok pár szem kekszet. Korpovitot, annak nincs íze, viszont elmulasztja az émelygést... Reggel egyébként kenyér féle segít, pl. egy vajas kifli. Ebédre aztán megpróbálok már egészségesebb lenni, pl zöldséges tészta, főzelék, stb.... Vacsorára pedig ha émelygek, segít az alma, narancs, sütőtök, répa, savanyúkáposzta... Vacsorára már nem eszem szénhidrátot, akkor már jobban is vagyok, meg be is kell valamikor pótolni, hogy napközben csak üres kalóriákat eszem
2011. jan. 24. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Vajas kifli.

Egyébként meg ha az nincs itthon akkor sajnos legtöbbször semmit. :( Fogytam is 5 kilót 4 hét alatt, már nagyon várom a 12.hetet.

Citromos víz, vagy alma az meghozza az étvágyat és elmulasztja a hányingert.

2011. jan. 24. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
pattogatott kukorica, nem mikrós, hanem a sima. Semmi nélkül, csak úgy natúron.
2011. jan. 24. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem a turmix vált be, banán, vagy szamóca(fagyasztott)
2011. jan. 24. 14:07
 7/13 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a gyümölcsöt meg bírom enni, de attól nem lakok jól, még éhesebb leszek tőle. de nem kívánom a húst, a zöldséget, a rizs, a krumplit, semmit,ami laktató. a tejtermékek is undorítanak. :((((
2011. jan. 24. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
friss vajas kifli, melegszendvics, lekváros kenyér semmi egészséges :( mást nem tudok enni
2011. jan. 24. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Én már a melegszendvics szagától is rosszul voltam. Az első hetekben én szinte csak gyümölcsöt, pudingot és joghurtot ettem. Más egyszerűen nem ment le. Mindentől rosszul voltam. A húsok szóba sem jöhettek. Már a szaguktól elkapott a hányinger. Nagyon rossz volt. Folyton éhes voltam a gyümölcstől és a pudingtól pedig nem laktam jól. Alig vártam már h vége legyen...
2011. jan. 24. 15:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Én amikor semmit nem kívántam,nem is ettem sajnos.

Elég későn kezdtem felszedni néhány kilót,de azóta 11 kg-nál járok,utolértem magam.

Egyébként szerintem valami péksütit,friss zsömlét vagy pizzás kifli ilyesmiket amit egyébként szeretsz.Látogass el egy pékségbe,a séta meg plusz jól jön.

34 heteske

2011. jan. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!