Mit esztek akkor, amikor éhesek vagytok ugyan, de nincs olyan étel, amit szívesen ennétek?
Figyelt kérdés
Ez a 2. terhességem, az első trimeszterben vagyok, és nagyon erősen émelygek, néha kifejezett erős hányingerem is van, az elsőnél nem volt ilyen, akkor csak pár ételtől undorotdtam. Most ha rámjön ez az émelygés, akkor semmit sem tudok megenni. De hát enni kell, ha éhes az ember... :(2011. jan. 24. 13:16
11/13 anonim válasza:
Akkor ne egyél, csak, amit bírsz, és szedj valami terhesvitamint. Én is így vagyok vele( voltam) Ha végre tudtam enni, akkor nekiálltam. Ez naponta 1x volt, hogy megéheztem. Reggel émelyegtem, este nem bírtam enni. Éreztem, ha lenyelem, jönne vissza. Szóval én a természetre bíztam. Ha megéheztem, és bírtam, ettem. Az előző picinek sem lett baja, vele is olyn 1,5-2 hétig tartott ez az időszak. Utána már odafigyeltem az étkezésre.
12/13 anonim válasza:
Húh nagyon ismerős a helyzet. Már 11+4 vagyok, és tűkön ülök mikor múlik el ez az időszak. Állandóan azon gondolkodom, mi az ami visszafele is tűrhető :-) De látom a többségnél ugyan az. Vajas zsömi. Párszor ráfaragtam, pl tejfölös csirkepörkölt ebédre. Na az borzasztó visszafele. Vagy ettem olajos halat,azt se próbáld ki.... Még esetleg a nem lekváros péksütik azok jók. Kitartás, utólag ez is csak viccesnek fog tűnni. Azt hittem az elején 5 héten kezdődött, hogy 3-4 hónapot nem lehet végig csinálni de elrepül hidd el.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek. majd csak kihúzom még a hátralévő 1 hónapot az első trimeszterből... :)
2011. jan. 26. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!