Mit ennétek most szívesen?
Figyelt kérdés
én mongyuk kezdenék egy üveg nutellával utánna 6kg torta, süti :D2010. szept. 10. 21:57
1/37 anonim válasza:
ÉN valami húsos dologra vágyok. Pulyka meg millió zöldség, meg savanyúság, meg sajt meg ilyenek.
2/37 anonim válasza:
Nekem most valami fűszeres húsos étel esne jól.
5/37 anonim válasza:
22:03 vagyok ismét, ma volt anyu születésnapja (51 éves lett), és sütöttem neki tortát, mára elég volt az édességből. :-)
6/37 anonim válasza:
Pulykamell+sültkrumpliii áááhhh :)
7/37 anonim válasza:
Most semmit, mert már túl késő van, bár sokat futottam délután, ezért éhes vagyok. Holnapra vettem egy nagy kelkáposztát, és arra gondoltam, hogy barna rizzsel és lencsével kéne vegyíteni. És hogy milyen csodálatos a net, még erre is találtam egy használható megoldást, pedig hát nem tipikus kajaigény. Itt van:
8/37 anonim válasza:
fuuuh. semmit. most túrtam be egy pizzát. mindjárt kilyukadok. de egy epershake jól esne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!