Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ennétek most szívesen?

Mit ennétek most szívesen?

Figyelt kérdés
én mongyuk kezdenék egy üveg nutellával utánna 6kg torta, süti :D
2010. szept. 10. 21:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:07

Az egészséges élet nagykövetét köszönthetjük benned?=)

Én úgy vagyok vele egyébként hogy ami a szervezetnek jól esik(kajára gondolok) az nem árthat...,miért vonjuk meg tőle a jót?Persze csak mértékkel..,és tudom az időpont sem aktuális erre,de mégis...:D

2010. szept. 10. 23:53
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én most egy hagymás rostélyost ennék meg, sült krumplival. Hmmm... Tudom, hogy nem túl egészséges, de olyan rég ettem, és ez a kedvenc ételem:)
2010. szept. 11. 00:24
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
brownie-t egy hatalmas pohár tejjel :)
2010. szept. 11. 00:29
 24/37 anonim válasza:
100%

En messze elek a nagy vizen tul es mindig nagyon ivanom a magyar kajat tehat valami magyarosat es utana valami jo kis palacsintat

De johet teperto, szalonna, meg disznosajt is (termeszetesen magyar kenyerrel) es utana palacsinta

Kerdezo ha kell kuldok 100 tonna nutellat csak kuldj erte barmi magyarost ok? :)))

2010. szept. 11. 01:54
 25/37 anonim ***** válasza:
38%

23.53: Én tényleg felvállaltam egy missziót az egészséges kaja (és élet terjesztésében). Abban nagyon tévedsz, hogy eszed, ami jól esik, mert a szervezeted biztos tudja. Ez így van mondjuk egy állatnál, de nálad sajnos nem így van, mert csecsemőkorod óta az embernek nem való, értéktelen és ártalmas vackokon élsz. Mivel a szervezetnek van egy óriási alkalmazkodóképessége, ezt egy ideig tolerálja, sőt rááll az emésztőrendszer, az enzimkészélet, és már ezt az egészségtelen kajád tartod jónak, amihez érzelmi szálak is fűznek, és ezt tudod a legjobban megemészteni. Ha kicsit egészségesebbet ennél, átmenetileg még emésztési nehézségeid is lennének, mert nem arra készült fel az enzimkészleted.

De mindez nem jelenti azt, hogy büntetlenül eheted a vacakot. Szerencse kérdése, de úgy 30 és 50 éves korod között már jelentkezni fog mindenféle kisebb-nagyobb probléma (cukorbetegség, kandida, reflux, emelkedett vérzsírszint, köszvény stb.), amit majd nem tudsz mire vélni, pedig e miatt van, és ami végül teljesen tönkretesz idő előtt.

2010. szept. 11. 08:40
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

a kérdés az, hogy mit ennél most legszivesebben?? nem az, hogy milyen egészséges ételt ennél most a legszívesebben....

Ha valaki bigmacet enne legszívesebben, akkor azt írja le, azért megnézem azt az embert, aki éhezik, és tökmagot fog ropogtatni! Egyébként ha már az egészséges táplálkozásnál tartunk az se egészséges ha valaki magokat meg zöldségeket eszik egyáltalán mert kell enni mindenfélét, hogy ne táplálkozz egyoldalúan....

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én egy gyrost ennék leginkább finom yoghurtos öntettel, pitában, utána pedig valami finom tortát rákóczy túróst v. dobosat.

2010. szept. 11. 12:13
 27/37 anonim válasza:
100%
Makaronit
2010. szept. 11. 18:25
 28/37 anonim ***** válasza:
Valami sütit így vacsora után.
2010. szept. 11. 20:22
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
08:40 - Áruld már el, hogy ki a nyavalya kérte a tanácsodat?
2010. szept. 11. 20:57
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
08:40 - Most olvastam még az egyel korábbi hozzászólásodat, zöldségeket és magokat... És hol az állati fehérje? Nem a zsír, de a hús, a hal esetleg? Fűszerek, és a só? A zöldség is rossz sótlanul, a só is kell a szervezetnek - nyilván túlzásba vinni nem kell, de szükség van rá. Zöldség és magevők között is van nagyon sok egészségtelen és túlsúlyos ember.
2010. szept. 11. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!