Kismamatársaim, mit ennétek ma szívesen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:37
1/14 anonim válasza:
Ebben a melegben dinnyét eszem dinnyével! Más nem is csúszik!
2/14 anonim válasza:
Szia!
Gyrost most megenném, de zöldbabfőzit fogok :)
Te?
4/14 anonim válasza:
Nem túl édes, gyümölcsös-tejes finomságot :) Várom a férjemet, hogy haza érjen és ötletet adjon, mert az most nincs.....ja, hideg is legyen picit!
5/14 A kérdező kommentje:
én is dinnyét,kicsit hidegen.
de most én is zöldbabfőzeléket ettem
2011. júl. 7. 15:53
7/14 anonim válasza:
Én tegnap nagyon megkívántam a cukorvattát, mert éreztem az illatát. Mikor hazajöttünk, a főtt kukorica kellett volna, de az is elmúlt. Ma viszont megtámadott a -zsíroskenyeret hagymával, de most rögtön- érzés, hogy elmentem zsírt venni, ami nem volt az üzletben(miért is ne?), szóval vettem zsírszalonnát, és a 40 fokban most csinálom belőle a tepertőt, hogy legyen zsírom, ami megy a kenyérre, hagymával. Ebből már nem engedek :D
8/14 anonim válasza:
én a hideg őszibarackot küldöm lefelé folyamatosan egy kis jégkrémmel, na meg hideg tejberízzsel:) Jó étvágyat mindenkinek!
9/14 anonim válasza:
én most a dinnyét kivántam meg,meg is ettem egy negyedet...jó éjszakám lesz:)
10/14 anonim válasza:
fött kukoricát és dinnyét ettem ma, elég sokat :) a "zsíros" sztori naaagyon tetszik!!! remélem jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!