Tésztás süteménybe, margarint lehet a vaj helyett tenni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 22:02
3/7 A kérdező kommentje:
És nem változtat az ízén, esetleg a kinézetén?
2012. jún. 30. 22:18
4/7 anonim válasza:
a vajtól omlósabb lesz és a vaj egészségesebb, de nem fogod észrevenni a különbséget
5/7 anonim válasza:
Margarinból több kell, mert a vaj 80 %-os, a sütőmargaron pedig 70 %-os. igen érezni különbséget, mert a vaj tejes, és állati eredetű zsír, a margarin pedig növényi.
de nem akkora az ízbéli különbség,mint amekkora az árdifferenecia...
6/7 anonim válasza:
teljesen ugyanúgy használd, ne változtass adagokon, meg semmin sem, szerintem.
7/7 anonim válasza:
Normál margarint lehet, de ne használj "light" margarint, mert abban csak kb 40% a zsír és sok a víz, így "vizes", ázott lesz a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!