Milyen süteménybe tudnék elsütni fél üveg szilvalekvárt (a lekvárt is át akarom sütni)?
Figyelt kérdés
van finom házi szilvalekvárom, meg lett bontva de hamar lett rajta egy kis valami, így nyersen már nem ennénk meg. viszont nincs rossz szaga és mivel nem akarom kidobni sütménynek megcsinálnám, de ugye fontos lenne, hogy a lekvár is át legyen sütve. elég folyós, így buktának nem jó meg azt annyira nem is szereti a család.
milyen receptet javasolnátok?
2012. ápr. 16. 14:25
2/11 anonim válasza:
Kukoricamálé. egyszerű és finom.
3/11 anonim válasza:
Ha folyós, akkor szinte mindegyik lekváros sütiből kifolyik.
4/11 anonim válasza:
Szerintem főzd fel kicsit, azután ha kihűlt egy lekváros piskótatekercsbe beleteheted, teljesen mindegy, hogy főzöd, vagy sütöd.
5/11 anonim válasza:
szerintem is pöfögtesd át egy kicsit, utána akár lekváros-diós palacsintába is jó, vagy amit már írtak piskótatakercsbe.
6/11 anonim válasza:
Lekváros papucs
A tésztához:
500 g búzaliszt (BL55)
350 g kefir
1 db tojás
1 csapott teáskanál kristálycukor
25 g friss élesztő
250 g sertéstepertő (bőr nélkül!)
2 teáskanál só
0.5 kávéskanál őrölt fehérbors
A töltéshez:
400 g nagyon sűrű szilvalekvár
A kenéshez:
1 db tojás
7/11 anonim válasza:
előbbi tepertő híján zsírral, avagy margarinnall is jó, kefír helyett tejföllel.
8/11 anonim válasza:
ha folyós, akkor a mikróban forrald át, az besűrűsíti.
9/11 anonim válasza:
Hókifli. Női szeszély, reszelt linzer
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. ápr. 17. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!