Milyen süteménybe tudnék elsütni fél üveg szilvalekvárt (a lekvárt is át akarom sütni)?
Figyelt kérdés
van finom házi szilvalekvárom, meg lett bontva de hamar lett rajta egy kis valami, így nyersen már nem ennénk meg. viszont nincs rossz szaga és mivel nem akarom kidobni sütménynek megcsinálnám, de ugye fontos lenne, hogy a lekvár is át legyen sütve. elég folyós, így buktának nem jó meg azt annyira nem is szereti a család.
milyen receptet javasolnátok?
2012. ápr. 16. 14:25
11/11 anonim válasza:
Húú, az én kedvencem, hogy csinálsz egy szimpla linzer tésztát, kinyújtod, majd pohárral kör alakú mintákat vágsz ki belőle. Ezeknek a felébe raksz lekvárt, és ráhajtod a tésztát, hogy befedje, így kapsz egy kis félhold szerű, lekvárral töltött tésztát :) A szélét óvatosan nyomogasd le, hogy ne folyjon ki sütés közben. A tetejét kend meg kis fehérjével + cukor, isteni finom és elképesztő mennyiségek fogynak el nálunk belőle!:) /egyébként mi ezt gesztenyével is szoktuk, az is nagyon finom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!