Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 4000 forintból mit lehet...

4000 forintból mit lehet főzni 7 napra 2 felnőttnek és egy 3 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Ez az összeg amiből a reggeli az ebéd és a vacsora is ki kell hogy jöjjön 3 főnek...hogy lehet kihozni ezt?
2012. jún. 29. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó előtti: a devizahitelesek pont azért kerültek bajba, mert ilyen szinten nőttek meg a részletek.... Azt meg, hogy a kormány kinek és hogyan segített inkább hagyjuk, az egy egészen másik kategória témája lenne.
2012. jún. 29. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem politizélok, és nem is érdekel, de akkor is hihetetlen a történet...
2012. jún. 29. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ne boncolgassuk a kérdés hátterét. Ha akarsz, válaszolsz a KÉRDÉSRE ha nem akkor figyelmen kívül hagyod.

Paprikás krumplit egész olcsón ki lehet hozni. A kelkáposzta főzeléket is. Ha 2-2 napra csinálod, akkor ez már 4 nap. a többi 3 napra esetleg valami tésztaféle(túrós, lekváros, grízes)

Veszel fagyasztott zöldségkeveréket(kb 3-400Ft) és abból is lehet zöldséglevest csinálni.

Reggeli, vacsi pedig vajas-zsíros kenyér (szerintem ezek finomak is lila hagymával ami szintén nem olyan drága)

2012. jún. 30. 00:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Én korrektül válaszoltam a kérdésre, konkrét ajánlatokkal.Azonban, amikor elolvastam a kérdező kommentjét, számolni és gondolkodni kezdtem, ami ezen az oldalon úgy látszik nagy hiba...

Ő dobta fel a az anyagi hátterét, szóval a kommentem kapcsolódik a kérdezőhöz.

De pusztuljak el, ha mégegysszer megnyilvánulok, mert itt nem lehet véleményt -gondolatot kifejteni, mert azonnal nekiesnek az embernek.

nem a foci eb-ről karattyoltam, csak a kérdező által felvázolt anyagi körülményekről volt véleményem...

Bocsánatot kívánok, ha valakit megsértettem...

2012. jún. 30. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó látszik, hogy nincs hiteled, ezért fogalmad sincs róla, hogy amit a kérdező ír az sok magyar ember valósága.Szívesen leírom Neked pl. hogy a "nagy segítségek" után a szüleim hol tartanak.

Hiába gondolkodsz és számolsz, saját szerencsédre nem látsz bele! Örülj neki!

Kérdező, nagyon sajnálom. Tudom milyen nehéz ez!

A máj szerintem is jó választás, krumpli, rizs, ami jó ha van otthon.

A májból pl. lehet csinálni jó nagy adag rizses májat.

Aztán krumplis tészta, rakott rizs. (Akár párizsiból is csinálhatsz pörit, és azzal rétegezed a rizst!,vagy krumplit! )

Akkor csinálhatsz főzelékeket. Pl. tudom nem olcsó a karfiol. De egy fejből két nap adag levest és egy második fogást is lehet készíteni.

Még a káposztás dolgok is elég jó áron vannak, csontos húsit bele. A szüleim is leggyakrabban ezt eszik.

2012. jún. 30. 14:15
 16/16 anonim válasza:

A deviza hitelesek közül pont annak nem segítettek aki valóban nagyon rászorul. Mi forintosítottuk a hitelünket aminek 500000ft volt a költsége, kölcsön kértünk innen onnan összekapartuk de akinek nincs pénze az nem tudta ezt meglépni....:( talán az árfolyam rögzítés segíthet.Tészták, lángos, krumpli az olcsó sok mindent tudsz belőle csinálni.

Tojást nem mondom nagyon drága lett....tejbe gríz, rizs, palacsinta...

2012. júl. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!