Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van a fagyasztómban alaszkai...

Van a fagyasztómban alaszkai tőkehalfilé. Milyen egyszerű elkészítési módja van? Ki kell olvasztanom előtte mindenképp, ugye?

Figyelt kérdés
Ha valaki tud valami tippet,megköszönném,mert a halakkal hadilábon állok.Vagy túl vizes maradt,vagy egyéb gond volt vele,ezért is gondolom hogy teljesen ki kellene olvasztanom mielőtt csinálok vele valamit.
2012. jún. 29. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, meg kell várni, amíg kiolvad. De én ezt úgy szoktam, hogy fokhagymás, citromlés tejbe rakom bele és abban hagyom kiolvadni. Így van számomra a legjobb íze.

Mondjuk egy pisztránggal nem járnék el így... :P

De az ilyen halaknak, jó ízt ad, és a pocsolya ízt is elveszi, már ha van...

2012. jún. 29. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:) Kiolvadt ,most meg erőm nincs már megcsinálni,de össze kell szednem magam:)
2012. jún. 29. 22:30

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!