Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Holnap spagettit szeretnék főzni. Úgy gondoltam, hogy úgy csinálom, hogy megpirítom a kockákra vágott hagymát, ráteszem a darált húst, fehéredésig pirítom, majd ráöntök házi paradicsomlevet, sózom, fűszerezem(oregánó, bazsalikom, kis bors)majd ezt megfőzöm. Közben a tésztát megfőzöm, és mikor mindkettő kész, összeöntöm. Lehetséges ez?:) Fog sűrűsödni valamennyit a paradicsomlé?2012. jún. 26. 20:37
1/12 anonim válasza:
Ez így a tökéletes olasz spagettiszósz receptje :D Mehetek hozzátok? :D
2/12 A kérdező kommentje:
Hát.. szerintem főzök bőven, apu úgy sem szereti, szóval talán-talán jut:):D
2012. jún. 26. 20:47
3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként féltem, hogy nem így van.. emlékeztem, hogy valahogy így csinálta régebben anya, de sajnos tőle már nem tudom megkérdezni:(
2012. jún. 26. 20:49
4/12 anonim válasza:
A paradicsom nem fog besűrűsödni. Amikor a hús kész,tegyél rá egy-két kanál lisztet,és forgasd jól át a zsíron. Öntsd bele a paradicsomot és forrald be a kellő sűrűségre.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2012. jún. 26. 21:07
6/12 anonim válasza:
A paradicsom be fog sürüsödni, csak elég sokáig kell fözni.
Lisztet beletenni nem szabad, mert elrontja az izét, meg fölösleges is, az olaszos ételekbe egyáltalán nem illik.
7/12 A kérdező kommentje:
Oké.. akkor inkább nem teszek bele lisztet.:) Majd valahogy biztos összehozom, maximum nem lesz olyan sűrű.:) Köszi!
2012. jún. 26. 21:21
8/12 anonim válasza:
Kezdd el kicsit korábban a mártást és több ideig fözd - eleve az olasz vélemények szerint minél tovább fözödik, annál jobb lesz, söt eredetileg LEGALÁBB 3 óra kellene neki. De természetesen ennél kevesebb alatt is finom lesz, de túlfözni nem lehet. (Hacsak nem ég le...)
Sok sikert
9/12 A kérdező kommentje:
Majd meglátom, ha sűrűsödik, de 3 órát nem fogom főzni.:D Köszi neked is!:D
2012. jún. 26. 21:46
10/12 anonim válasza:
Ne lisztet tegyél bele, hanem a főzés végén 1-2 kis konzervnyi sűrített paradicsomot. Az be fogja sűríteni, és nagyon finom lesz. Én így csinálom. Tudom, soka azt mondják, hogy a sűrített paradicsomot le kell pirítani, de csináld úgy, ahogy én mondtam, tedd bele a végén, és sűrűbb is lesz, meg finom is. Én egy pici cujkrot is teszek bele. Egyébként a sűrített paradicsom mennyisége attól függ, mekkora az adag, amit főzöl. ! személyre mondjuk 2 kis sűrített paradicsomkonzerv kell Akkora, mint a kis dobozos májkrém). Jó főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!