Hogyan lehet ezekből a hozzávalókból megsütni a sütit?
Figyelt kérdés
Almás zabpehelyfelfújtról lenne szó, a Zöldház készíti.
A hozzávalók: zabpehely, alma, magok, tej, méz, mazsola.
Próbálkoztam, de kemény lett, pedig ez nagyon finom puha állagú (de nem úgy. mint egy piskóta). Azt hiszem a kulcs ott lehet, hogy mennyi tej kell a zabpehelyhez, meddig kell álljon és ki kell-e csavarni.
Én jó sok tejbe áztattam, de nem puhult meg, kicsavartam (nem tudom, milyen állagban kell a sütőbe kerülnie) és hát igencsak kopogott a végén...pedig nem sütöttem túl.
Segítenétek?
2009. júl. 7. 18:18
1/3 anonim válasza:
Ne csavard ki, inkább nedvesebb legyen - majdne folyósnak kell lenni sütés elött.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
7végén meg is sütöm, isteni finom. :)
Lehetett volna annyi sütnivalóm, hogy megnézem a honlapon...
2009. júl. 7. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!