Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan főzitek a zsenge...

Hogyan főzitek a zsenge csemege kukoricát? És meddig, hogy isteni finom legyen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a zsenge csemege kukoricát simán, sós vízben főzőm és 10-15 percig.van aki azt mondja h órákig kell de ez nem igaz.Forrástól számítva 10 perc bőven elég.:)
2009. júl. 7. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

5 percnyi forrás után vegyél ki egy darabot, engedj rá egy kis hideg vizet és kostold meg. Ha megfozottnek találod akkor ne fozd tovább, ha nem akkor még 5 percig fozheted.

Ha sokáig fozod újra kemény lesz, ezt egy amerikai barátnomtol tanúltam, addig én is sokáig foztem.

2009. júl. 7. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy a finom, ha a héjját is beleteszed. A vízbe nem kell sót tenni és ha felforrt kb. 15 perc és kész is!
2009. júl. 7. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget.Megfözöm ,és ha kész szívesen adnék nektek is belőlle.

Szép napot!

2009. júl. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!