Tanítsd meg neki!
Tök jó egy szupernagyi az oldalon. Azon kívül meglehet, sőt biztos, hogy sok olyan apró kis fogásokat tanulhatnánk tőle, amik a szakácskönyvekben nincsenek leírva. :))))
zacskóslevest, tojásrántottát, tükörtojást, olajban bármit kisütök, melegszendvicset :D
18L
Aki azt írja, hogy mindent, az hazudik. Attól, mert egy rakás hazai, megszokott ételt el tud valaki készíteni, az nem a minden.
Nagymamám évtizedek óta főz, de ő is van, amin fennakad és nem sikerül neki. Meg aztán a tud főzni kategória számomra nem csak azt jelenti, hogy el tudom készíteni, hanem hogy ez EHETŐ is...
A hit és a tudás, mindenben meghatározó... de ez nem e kategóriabeli kérdés.
Itt nagyrészt olyanok válaszolnak, akik, hittel, szeretettel készítenek ételeket, és a tudásuk legjavát szeretnék továbbadni.
persze vannak kivételek, mint minden másban.
Én nem hinném, hogy hazudik valaki, ha azt írja "mindent tud". mindenkinek más szélességű skálán mozog az ismerete, legyen az a sütés-főzés tudománya is.
Nem kell ezen kiakadni,én személy szerint örülök a sok változatos receptleírásoknak.
Míg él az ember, addig tanulhat, és természetesen bárkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!