28 éves nő vagyok.
Elég sok mindent a rántottától kezdve a paprikás krumplin és a pörköltön át a töltött paprikáig. Főként magyaros ételeket. Saját magam fűszerezek, ezek nem zacskós vagy mindenféle alapokat felhasznált ételek.
Elég sok lenne felsorolni, de szinte minden nem túl szakmai dolgot, ha van szakácskönyvem.
Pár példa a teljesség igénye nélkül: bolognai spagetti, hús leves, borsó leves, bableves, tojásleves, rakott krumpli (bár az már sütés ;), főzelékek (zöldborsó, sárgaborsó, kelkáposzta, krumpli, vörös bab, zöldbab), lecsó, spagetti carbonara, tojásos nokedli, gulyásleves, csirke- és sertéspörkölt, túrógombóc...
Én csak olyan dolgot aminél aranyszabályhoz lehet igazodni. Ahol nekem kell döntenem valamiröl azt már tutira elbénázom.
Akár még egy sima tésztát is túl tudok főzni, egyik ilyen, másik olyan, tököm se érti mikor lesz kész.
Mélyfagyasztott gombóc az pl tök jó, ha feljön a viz tetejére akkor kész, ez egy megbizható jelzés.
Egyszerűbb dolgokat: pörkölt, sülthús, rántotthús, húsleves, lebbencsleves, borsóleves, rakottkrumpli, bundáskenyér, lecsó, tejberizs, sütemények recepből...
25 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!