Miket csináljak vacsira ami nem laktató főtt étel?
Nekem a vacsora mindigis főtt,laktató étel volt,és abból másnap vittem ebédet.
összeköltöztünk,párom estére csak könyű nem főttet igényel,főzni csak másnapi elvivős ebédet főzzek.
Én továbbra is maradok vacsira főtt ételen (igy is vékony vagyok).
De neki miket adjak?
Szendvics,virsli,saláták,rátotta.
És még?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__30..
Nézd meg, ma délre ezt csináltam, ha gondolod próbáld ki, gyors, meleg, egytálétel, talán "bejön" mindkettőtöknek esti vacsira.
- Tojásfehérje kemény habbá verve és összekeverve reszelt sajttal. lapos korongot formázz belőle, forgasd meg zsemlemorzsában és süsd ki - másnapi főzelékhez is jó feltét neked :) 1 tojásfehérjéhez kb 10 dkg reszelt sajttal számolhatsz, nem baj, ha kisit több v kevesebb.
- palacsinta, amerikai palacsinta, gofri
- serpenyős ételek? pl ubiszeletelőn vékony karikákra gyalult krumpli, azt jó pirosra sütve... mehet rá ízlés szerint fűszer, bacon, hagyma, kolbász.. amolyan parasztreggeli, de lehet zöldségekkel is csinálni, akkor könnyebb étel.
- leveles tésztába tekert virsli
- palacsintatésztában sült zöldségek pl hosszában negyedbe vágott répa stb, ehhez lehet tejfölös fűszeres mártogatósokat is készíteni
- csinálhatsz neki császármorzsát, lekváros nudlit, esetleg szilvásgombócot, v túrógombócot, riszkoch sütit vagy muffint stb édeset :)
tejberizs eperlekvárral
palacsinta, gofri
mákosguba
tükörtojás, főtt tojás
mézes, lekváros piritós
kalács
majonézes krumpli, kukoricasaláta bagettel
rántott sajt, párizsi kenyérrel, csalamádéval
tojáskrém, húskrém, körözött
túrókrém zsemlével
tonhal, olajos hal
májkrém
különböző sajtok
pékárú tejjel
gyümölcssaláta kefírrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!