Van valami praktika rá, hogy nagyon finom legyen a sültkrumpli?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 17:20
1/5 anonim válasza:
Sütés után szord meg izesitet füszersóval!
2/5 anonim válasza:
Megfőzöd. Nagyon kicsit h ne legyen túl puha. Befűszerezed és olajban kisütöd
3/5 anonim válasza:
Az is biztos, a sültkrumplinak annyi íze van, ahányféleképp elszeled. Más az íze, ha karikára szeled, más, ha szalmakrumpli, vagy hasáb.
Más az íze, ha tiszta zsírban sütöd, vagy a husi mellett azzal együtt. Más, ha olajban, és más, ha kacsazsírban.
Ki kell tapasztalni, kinek mi a legjobb.
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki így:2 kiló megpucolt, vagy megsúrolt krumplit hasábokra feldarabolsz, alaposan leszárítod, sózod, borsozod, egy két kanál olajjal meglocsolod, és vagy két kanál liszttel megszórod.Alaposan összeforgatod és tepsiben elteríted.Jó forró sütőbe teszed néha megforgatod és piros ropogósra sütöd.Nagyon finom.Sokkal jobb mint a zsírban tocsogó krumpli ami sehogy nem akar igazán ropogós lenni.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, mint az előttem szóló, csak kicsi pirospaprikát is teszek hozzá, hogy legyen színe. Lisztet nem szoktam.
Forró sütőbe kell tenni mindenképp, így lesz kívül roppanós, belül puha. Ha nem olyan forró, akkor inkább fő a krumpli, és puhább lesz, nem ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!