Tudnátok ajánlani finom rostélyos tippeket?
Én a hagymás rostélyost szeretem a legjobban, de vigyázz, nehogy rágósra sikerüljön a hús. Jobb, ha előtte bepácolod.
Vegyél néhány minőségi grill kolbászt, biztos, ami tuti. :)
Meg szerintem inkább tarját (vagy hosszúkarajt) és pár csirke felső combot, amit kifilézel, és ki nyitogatsz, jó laposra.
Használhatsz grill fűszerkeveréket, azzal is kevesebb a hiba lehetőség.
Ha tarját csinálsz, szeleteld, kloffold, (jó erősen) és vagdosd be jól nem baj, ha szétrojtozódik, majd a sütés összerántja. Estig állhatnak az így előkészített szeletek fokhagymás olajban, de fokhagymát közvetlenül ne kenj rá, mert megég.
A cs.combra mehet egy kis majoranna is.
Héjában főtt burgonyát is csinálhatsz hozzá, (előre, hagy hűljön) amit felkarikázol, és majd a húsok mellé rakod sülni.
Ha lehet, minél többféle dolgot süss egyszerre, és takard le őket. (ha nincs fedő, pl alufóliával.) Úgy mindent átjárnak az ízek.
roston (rostélyon) szeretne sütni a kérdező. az előző ajánlás nagyon jó, de egy kieg. a roston sült húst nem szabad besózni előtte.
a savas, mustáros, kecsapos, kevés olajos pácok jól fűszerezve minden húsféléhez passzolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!