Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott virsli a Tescoban!...

Romlott virsli a Tescoban! Jártatok már így?

Figyelt kérdés
Vasárnap grilleztünk és vettünk 3kg húst és sajátmárkás virslit a Tescoban. A virsli romlott volt, mikor kibontottam iszonyat büdös volt, illetve szinte nyúlt a benne lévő lé. Mikor ránéztem a csomagolásra akkor láttam, hogy nem a szokásos helyen van a lejárati dátum, tehát nem a címkére volt ráütve, hanem egy külön fehér csíkon:2012.06.22. Sajnos már nem ez az első eset, hogy megjártuk,tavaly kiránduláson bográcsozni szerettünk volna, vettünk 5 kg sertéshúst, nekem már nyersen gyanús volt, reggelre az összes kaja megromlott a hűtőben. Arra lennék kíváncsi, hogy ti jártatok már így?
2012. jún. 12. 13:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

22:24 Mi is folyton a blokkot lessük, mert a Tesco esetében csodaszámba megy, ha egyszer éppen egyeznek a dolgok!

Rengetegszer szívtunk már emiatt. Én általában mindent megnézek a kódleolvasónál is, de persze sokszor duplán számláz valamit a pénztáros, vagy teljesen más árral vagy akármi. Egyszer vettem egy üveg pezsgőt, 6 lett belőle... 1 samponból pedig 4. Pár éve volt, emlékszem majdnem 2 órán keresztül álltunk ott és magyaráztunk (mindenki más is magyarázott), mire végül visszaadták a pezsgők árát, samponból meg levettem még párat a polcról. (Persze nem volt szükségem rá, de így egyszerűbb volt, mert nagyon sokat bénáztak mindennel, így belementem ebbe a megoldásba...) Tök jó volt, mert kiderült, hogy nekem az a fajta sampon nem jó (Nivea sampon volt, de nekem azokból sajnos nem mindegyik jó) és annyira viszketett tőle a fejem, majd bele őrültem.

2012. jún. 16. 23:21
 32/36 A kérdező kommentje:
Nagyon örültem, hogy még írtatok! :) Kedves 30-as! Nem lett volna szabad megdöbbenned, hogy a a Corában választhattál. Az eladónak kötelessége a feltüntetett áron eladni a terméket, az ő hibája ha nem jól rakták ki az árat. Tehát ha egy 10 000 Ft-os fúrót 1000 Ft-ért írtak ki mert lehagytak egy nullát, akkor nekik kötelességük annyiért adni, utána pedig azon az árufeltöltőn/eladón verik le a port akin akarják. Az a baj, hogy ezt kevesen tudják és inkább visszakérik a pénzt! Mi egyszre párommal akkor döbbentünk meg mikor festőecsetet + hengert vettünk és akcióban volt 700 Ft és fizettünk a kaszánál 2500 Ft-ot, mentünk az ügyfélszolgálatra, ragaszkodtunk a 700 Ft-os árhoz, vissza is adták a különbözetet, de ami nagyon megdöbbentő volt, hogy nem ment ki megnézni az árát, nem is tudta, minket kérdezett meg mennyi volt az akciós ár és már fizette is. Ha azt mondom 300 Ft volt annak is visszaadta volna a különbözetét :S Érdekes...
2012. jún. 18. 08:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

A tescóval már nekünk is tele van a....nk, ha tíz lenne, akkor is.

rendszeresen rosszak a pénztárgépi árak, de még árleolvasóval sincsenek összhangban.

a múltkor mozzarella sajt volt 50 % engedménnyel kiírva a pultnál. mivel elég drága, boldogan vettünk 2 csomaggal.

a fizetés után döbbentünk meg, hogy a teljes árat fizettük mindegyikért.

mentünk a vevőszolgálathoz reklamálni. a nő telefonált, de addig tartotta a vonalat, míg jó pár perc eltelt....

akkor mondta, hogy férjem menjen, mutassa meg a kollégának, honnan vettük le a sajtot. persze, mire szegény odaért, mindent átrendeztek, nyoma sem volt 50 %-os táblának.

Komolyan, minket (nyugdíjasok vagyunk) néztek teljesen hülyének. megszégyenülve kullogott vissza, mert nem tudta bizonyítani az igazunkat.

a pénzt visszadták, de mi égtünk, mint a rongy....

2012. jún. 18. 08:22
 34/36 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Nagyon gáz, hogy mindenkit hülyének néznek! Egyébként biztosra veszem, hogy sokszor az sem mindegy, hogy ki reklamál, párom elég keményen szokott ilyenkor fellépni, soha nem volt még ilyen, hanem szó nélkül fizettek, de azt is biztosra veszem, ha én kértem volna, kiröhögtek volna.
2012. jún. 18. 12:47
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az együttérzést. Nálunk én vagyok a határozottabb, én vagyok a reklamálós, de ez több volt a soknál.

ha én ott vagyok a férjemmel, és rosszul számol a gép én 100 ft-ért is odaállok a vevőszolgálathoz reklamálni.

lehet, hogy a pokolba kívánnak,de nekem semm hullanak az égből a százasok.

üdv:)

2012. jún. 18. 13:00
 36/36 anonim ***** válasza:
84%
Tesco-ban nem szabad semmilyen húsfélét venni. Az olcsóságot a minőség rovására tudják fenntartani. Menj el egy jófajta hentesboltba, ott kapsz finom virslit, de inkább a kolbászt ajánlom. Ócska étel vásárlása pézkidobás. Inkább vegyél kevesebb, de jobb minőségűt.
2012. okt. 13. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!