Romlott virsli a Tescoban! Jártatok már így?
22:24 Mi is folyton a blokkot lessük, mert a Tesco esetében csodaszámba megy, ha egyszer éppen egyeznek a dolgok!
Rengetegszer szívtunk már emiatt. Én általában mindent megnézek a kódleolvasónál is, de persze sokszor duplán számláz valamit a pénztáros, vagy teljesen más árral vagy akármi. Egyszer vettem egy üveg pezsgőt, 6 lett belőle... 1 samponból pedig 4. Pár éve volt, emlékszem majdnem 2 órán keresztül álltunk ott és magyaráztunk (mindenki más is magyarázott), mire végül visszaadták a pezsgők árát, samponból meg levettem még párat a polcról. (Persze nem volt szükségem rá, de így egyszerűbb volt, mert nagyon sokat bénáztak mindennel, így belementem ebbe a megoldásba...) Tök jó volt, mert kiderült, hogy nekem az a fajta sampon nem jó (Nivea sampon volt, de nekem azokból sajnos nem mindegyik jó) és annyira viszketett tőle a fejem, majd bele őrültem.
A tescóval már nekünk is tele van a....nk, ha tíz lenne, akkor is.
rendszeresen rosszak a pénztárgépi árak, de még árleolvasóval sincsenek összhangban.
a múltkor mozzarella sajt volt 50 % engedménnyel kiírva a pultnál. mivel elég drága, boldogan vettünk 2 csomaggal.
a fizetés után döbbentünk meg, hogy a teljes árat fizettük mindegyikért.
mentünk a vevőszolgálathoz reklamálni. a nő telefonált, de addig tartotta a vonalat, míg jó pár perc eltelt....
akkor mondta, hogy férjem menjen, mutassa meg a kollégának, honnan vettük le a sajtot. persze, mire szegény odaért, mindent átrendeztek, nyoma sem volt 50 %-os táblának.
Komolyan, minket (nyugdíjasok vagyunk) néztek teljesen hülyének. megszégyenülve kullogott vissza, mert nem tudta bizonyítani az igazunkat.
a pénzt visszadták, de mi égtünk, mint a rongy....
Köszi az együttérzést. Nálunk én vagyok a határozottabb, én vagyok a reklamálós, de ez több volt a soknál.
ha én ott vagyok a férjemmel, és rosszul számol a gép én 100 ft-ért is odaállok a vevőszolgálathoz reklamálni.
lehet, hogy a pokolba kívánnak,de nekem semm hullanak az égből a százasok.
üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!