Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott virsli a Tescoban!...

Romlott virsli a Tescoban! Jártatok már így?

Figyelt kérdés
Vasárnap grilleztünk és vettünk 3kg húst és sajátmárkás virslit a Tescoban. A virsli romlott volt, mikor kibontottam iszonyat büdös volt, illetve szinte nyúlt a benne lévő lé. Mikor ránéztem a csomagolásra akkor láttam, hogy nem a szokásos helyen van a lejárati dátum, tehát nem a címkére volt ráütve, hanem egy külön fehér csíkon:2012.06.22. Sajnos már nem ez az első eset, hogy megjártuk,tavaly kiránduláson bográcsozni szerettünk volna, vettünk 5 kg sertéshúst, nekem már nyersen gyanús volt, reggelre az összes kaja megromlott a hűtőben. Arra lennék kíváncsi, hogy ti jártatok már így?
2012. jún. 12. 13:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jártam így, de már nem veszek ott húst, mert mindig gyanúsan szürkék. Inkább Auchan vagy Lidl.
2012. jún. 12. 13:47
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Szerintem mi is ebbe a rakományba futottunk bele. Nagyon siettünk és mivel eddig nem volt baj, én is csak a dátumot néztem és raktam is a kosárba. A másik még amit szeretnék hozzáfűzni, hogy a liszttel és egyéb szárazáruval is vigyázni kell. Tavaly a szemünk láttára, kb 100 veréb (nem vicc!) zabálta a kitolt liszt és cukorárut! Undorító volt!
2012. jún. 12. 13:48
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

A Tescoban a húsárukat és a sajtot folyamatosan újracímkézik!!! Nyugodtan elhihetitek, családtagjaim dolgoztak ott és utasították rá őket.

A pultnál pedig a húsok és szalámik sem frissek, az a legkevesebb, hogy ott szaladgál rajta a légy! De sokszor mondja a "pultos" (hirtelen nem jut eszembe a rendes neve) az ismerőseinek, hogy inkább ne vegyen ebből vagy abból.

Ráadásul a Tesco termékek minősége is elég rémes.

Húst mindig csak húsboltban érdemes venni (bár a családtagom később ott dolgozott és ott is trükköznek, de mégis elfogadhatóbb). Ha a tescoban vagy kénytelen vásárolni akkor érdemes inkább a drágább, márkás árut megvenni, a csomagoltat.

Persze ha rosszul tárolják akkor sajnos az is lehet rossz. :( De ez ellen nem tudunk mit tenni.

Mi egyszer vettünk CBA-ban kolbászt és itthon vágtuk fel a szendvicshez, amikor láttuk, hogy tele volt apró, fehér kukacokkal! Be kellett volna őket perelni, mert én 4 évig szó szerint rettegtem a kolbásztól!!! Most is szenvedek, hogy eszembe jutott.

2012. jún. 12. 13:51
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs veréb a tescoban, de az auchanban és a cora-ban mindig rengeteg van (bár oda ritkán jutunk el, mert itt vidéken csak tesco van).

A tescoban patkányok vannak! Én át is fújok mindent fertőtlenítővel.

Amúgy a veréb a tésztát is imádja! :DDD

2012. jún. 12. 13:56
 15/36 A kérdező kommentje:
Szóhoz se tudok jutni. Hát ez valami borzalom, gusztustalan...nagyon sajnálom kedves "kolbászos" válaszoló, én szerintem soha többé nem tudtam volna ránézni még a húsra sem...
2012. jún. 12. 13:59
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Megint én. Ja, eszembe jutott mit akartam írni!

Én a múltkor vásároltam trapista sajtot. Igaz, nem a tescoban, de elképesztő, hogy már mindenhol ilyen a színvonal...

Szóval megvettem a kb. 25 dkg kis sajtomat, vittem haza el akartam fogyasztani, amikor láttam, hogy penészes! (Annyira becsomagolták fóliába, hogy nem látszott.)

De nem csak a már szokásosnak mondható kis penész, amit le tudsz kaparni a késsel és jól van. (Bár azt is ha oldalra fordítod látod, a növekvő penészt, mintha kis vattacukor lenne rajta, olyan szálak lógnak róla) Na de ez a penész már komolyan kékes színű volt!

Olyan dühös lettem, nyomban visszamentem vele a boltba. Be akarta magyarázni a nő, hogy biztos hozzáért valami nemes penészes sajthoz! Én a szájába akartam tömni, "A lóf.szt!" felkiáltással, de gondoltam megvizsgáltatom. Megvolt, valódi penész, semmi "nemesség".

Persze annyira nem érdekelt senkit, hogy végül átmentem egy másik üzletbe sajtot venni és hazajöttem.

2012. jún. 12. 14:03
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a kolbászos-sajtos. :D

Hát, nem mondom, eléggé megviselt. Tudom nevetségesen hangzik, de még mindig tisztán látom magam előtt azokat a vékony, kis kukacokat, csak úgy hemzsegtek a kolbászban!

Csodálom, hogy ma már meg tudom enni a kolbászt, pl. tegnap is ettem egy keveset. :)

Na persze most a lecsókolbász van soron, ugyanis akárhol vettük, mindig találtam benne valami porcot, vagy ami rosszabb, disznószőröket! Szóval lassan 2 éve nem vásárolunk lecsókolbászt...

Én nem tudom, mi történik, elég fiatal vagyok még, de régen ilyen nem volt. :-S

A virslik is tele vannak apró csontokkal, még a füstliben is van néha (a napokban gondoltam rá, hogy írok ezzel kapcsolatban egy levelet, dehát úgysem fognak minden gyárat szigorúbban ellenőrizni).

Elnézést, hogy kissé eltértem a témától, csak olyan rossz, hogy nem tud az ember mit kezdeni ezekkel a dolgokkal...

2012. jún. 12. 14:11
 18/36 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen érthető, hogy így reagáltál! Mi vettünk már disznósajtot, és egy egész szemfog volt benne, én azóta a közelébe se megyek. Egyébként én is azt tapasztalom, hogy már a márkás termékek se a régiek. Mindenből próbálják kispórolni az anyagot, és hiába fizetünk érte sokat, már a márka se garancia, hogy azt kapod amit szeretnél!
2012. jún. 12. 14:17
 19/36 anonim ***** válasza:
"és egy egész szemfog volt benne" Teszentatyaúristen! Ha sikerült feldolgoznom, ezt (engedelmeddel) elmondom a családnak, kollégáknak is! Elképesztő!
2012. jún. 12. 14:24
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom védeni a hipereket, mert igazán megszolgálják, hogy legyen rájuk panasz, de sajnos én sokszor találkoztam olyannal is, hogy egy tálca hús vagy más hűtött árut egy kedves vásárló valahova ledob, mert időközben rájön, hogy mégsem venné meg, persze lusta visszavinni. Na, az ha pár órcskát ácsorog hűtés nélkül, akkor már az is finom lehet... Persze nem tudom, hogy mi lesz a sorsa, kidobják vagy ügyesen visszahelyezik a polcra, majd valami marha megveszi...
2012. jún. 12. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!