Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 17 éves vagyok és szoktam...

17 éves vagyok és szoktam magamra sütni-főzni, szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mivel a szüleim alig vannak itthon(bálokba járkálnak, moziba mennek, időnként külföldre is utaznak a munka miatt) így nem az, hogy rá vagyok szorulva, hogy én magamnak csináljak kaját, de a rendelt kaják 90%-tól hányni tudnék...én készítem magamnak a vacsoráimat, ebédem, reggelim stb... nem fura ez 17 évesen? tudok palacsintát csinálni, csilis babot, leveseket(gulyás) igaz néha a konyhapulton van a gép, hogy lássam az elkészítési javaslatot meg a receptet :D nemhiszem, hogy a korosztályom ezekkel a dolgokkal üti el az idejét meg ezt szeretné csinálni és szerintem is fura vagyok egy kicsit csak ezért kérdeztem. ( ja és a barátaim is ha átjönnek akkor előtte csinálok sajtos pogit és még pár rágcsálnivalót, szerintük finomak az ételeim) :)

2012. jún. 11. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem fura, csak mértékkel csináld. Én is hasonlóképp voltam, plusz két kistestvér, akiknek szintén kaja kellett. Most 23 éves vagyok, és egyszerűen gyűlölök főzni, utálom hogy elrabolja az időm. Pedig az elején még élveztem...
2012. jún. 11. 21:58
 22/25 A kérdező kommentje:
veled ellentétben, én nem úgy tekintek erre, mint egy olyan tevékenység ami rabolja az időm. és ha nincs is kedvem akkor rendelek valamit,de anyáék is szoktak a konyhában ügyködni - na jó ez bunkó volt, inkább én ügyködöm ott, ők még mindig jobbak és anya főztje az mindig anya főztje lesz :D
2012. jún. 11. 22:04
 23/25 anonim ***** válasza:
De kár, hogy nem vagy idősebb:))
2012. jún. 12. 15:18
 24/25 A kérdező kommentje:
? :D
2012. jún. 12. 15:21
 25/25 anonim válasza:
Egy cseppet sem furcsa. Én 12 vagyok, és nyolcszor ennyit is meg tudok csinálni egyedül...Nem nagy cucc.
2012. okt. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!