Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 17 éves vagyok és szoktam...

17 éves vagyok és szoktam magamra sütni-főzni, szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mivel a szüleim alig vannak itthon(bálokba járkálnak, moziba mennek, időnként külföldre is utaznak a munka miatt) így nem az, hogy rá vagyok szorulva, hogy én magamnak csináljak kaját, de a rendelt kaják 90%-tól hányni tudnék...én készítem magamnak a vacsoráimat, ebédem, reggelim stb... nem fura ez 17 évesen? tudok palacsintát csinálni, csilis babot, leveseket(gulyás) igaz néha a konyhapulton van a gép, hogy lássam az elkészítési javaslatot meg a receptet :D nemhiszem, hogy a korosztályom ezekkel a dolgokkal üti el az idejét meg ezt szeretné csinálni és szerintem is fura vagyok egy kicsit csak ezért kérdeztem. ( ja és a barátaim is ha átjönnek akkor előtte csinálok sajtos pogit és még pár rágcsálnivalót, szerintük finomak az ételeim) :)

2012. jún. 11. 15:04
1 2 3
 11/25 MarySue ***** válasza:
100%

Kicsit olyan érzésem van, mintha senki nem veregetné meg ezért a vállad, és most feltetted ide ezt a kérdést, holott te magad is tudod rá a választ, de jól esne, ha megdicsérnének. Ne haragudj a nyersségemért, de nekem így jött le.

Egyébként tényleg nem gáz, főleg fiú létedre. Az a nő, akinek esze van, két kézzel kap egy ilyen fiú után.

2012. jún. 11. 15:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fura. Én 16 éves vagyok és fiú, és énis szeretek főzni-sütni :)
2012. jún. 11. 15:48
 13/25 anonim ***** válasza:

jól teszed:)

én is rá voltam kényszerülve hogy 13 évesen főzzek,mivel már háztartást vezettem:) Nem bántam meg most 20 éves vagyok és még mindig kapok dícséretet hogy sok lány még a mosógépet se tudja bekapcsolni én meg milyen házias vagyok:)

2012. jún. 11. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:

A két fiú tesóm hamarabb kezdett el sütni, főzni mint én akármit csinálni a konyhában..öcsém még pelusos volt mikor már a keverő tállal játszott :D

Én csak 20 évesen kezdtem el főzni (előtte kolis voltam, nem is tudtam volna..)

Logikus dolog miatt kezdtél el főzni szóval így nem fura szerintem.

2012. jún. 11. 15:49
 15/25 Theorba válasza:

Mi is szerettünk sütni-fözni gyerekkorunkban.

(Fiútestvérek)

Ha így kedveled, akkor belőled lesz a környék szeretett

kisvendéglőse, akihez mindenkinek lesz egy jó szava!

2012. jún. 11. 15:53
 16/25 anonim válasza:
100%

19 éves fiú vagyok, és irigyellek! Nekem is sokszor kellett gondoskodni magamról, de ez kimerült annyiban, hogy vettem egy kiló kenyeret meg egy rúd kolbászt, egyik kézben egyik, másikban a másik, aztán parasztosan mehet a kajálás. semmi érzékem a főzéshez, de abszolút.

lányoknál nagy előnyöd lesz!

2012. jún. 11. 15:55
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D nem szakácsnak/vendéglátósnak tanulok a suliban (animáció szak-ra járok, azután Animation Design-jön(ezt is szeretem csinálni)
2012. jún. 11. 16:38
 18/25 A kérdező kommentje:
MarySue-nak üzenem, hogy a vállveregetést megkapom a barátaimtól
2012. jún. 11. 16:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Egy hobbyszakács is nagy kincs :)) De inkább vegyél egy jó alapszakácskönyvet, inkább azt lapozd a konyhában, mint

a laptopon matass esetleg lisztes kézzel, hogy hogyan tovább:)

2012. jún. 11. 17:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Jaaajj, nehogy cikinek érezd már! :) Remek dolog, ha az ember el tudja látni magát, bármikor szükséged lehet rá később is, hogy tovább terjedjen a konyhatudományod a zacskós leves kibontásánál. Ma már egyre több fiatal nő fel úgy, hogy azt sem tudja, hogy a konyha a házban, te meg bármikor összedobsz magadnak valami finomat ;) Még az is lehet, hogy a barátaid is rákapnak.
2012. jún. 11. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!