Hogyan süssem a bejglit hogy biztosan ne repedjen meg? Meg szoktam böködni de van hogy megreped oldalt. Szorosan vagy lazábban kell feltekerni? Mi a titka?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:07
1/1 anonim válasza:
A tojásba amivel megkened, tegyél egy kis tejet, ez nem engedi kiszáradni, és nem reped be. Nekem mindig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!