Hogy kell feltekerni a piskótatekercset, h ne maradjon a konyharuhán a felső réteg?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,nedves konyharuhába kell tekerni és amikor kihül,akkor kell széthajtani.Így csináltam,de a knyharuhával együtt lehúztam a piskóta felső rétegét is.Nem kellett volna benedvesíteni a konyharuhát?Előre is köszönöm a válaszokat.2008. máj. 18. 11:30
1/8 anonim válasza:
Nem kellett volna benedvesíteni.
3/8 anonim válasza:
Én mindig benedvesítem egy kicsit, és feltekerve csak pár percig hagyom a konyharuhában, utána kitekerem, és akkor már úgy marad. Szerintem ne várd meg amíg kihül benne, lehet, hogy az volt a gond.
4/8 anonim válasza:
igazából sütőpapirral együtt konyharuha nélkül szoktam feltekerni, maj megkenéshez kitekerem, és mikor újra betekerem, folyamatosan leszedem a sütőpapírt. cukrász szakmám is van és így tanultam , így is csinálom.
5/8 anonim válasza:
Én is cukrászna tanulok. Én igen, a ha sütőpapíron csinálod, akkor azzal a lgegyszerűbb. és abban is hűsd le.csak utánna szedd ki belőle. amugy ugyan azt a sütőpapírt használhatod
6/8 anonim válasza:
Szia! Kristálycukrot kell a száraz konyharuhára szórni, én mindig így csinálom, még egyszer sem ragadt bele.
Jó sütögetést! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,ki fogom próbálni a sütőpapíros és a konyharuhás tippet is!
2008. máj. 19. 14:37
8/8 anonim válasza:
Várj egy kicsit míg hűl(kb.10perc) és sütő vagy zsírpapírra csavard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!