Hogy is kell piskótatekercset készíteni? Régen tudtam egy jó receptet, annál nem is repedt meg a piskóta feltekerés után, de sehol nem találom?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 16:22
1/2 anonim válasza:
Ha nem túl vastag a piskóta és forrón tekered fel akkor elvileg nem szabad repednie.
2/2 anonim válasza:
Nekem anyukám azt mondta, hogy piskóta tekercshez egy kicsivel kevesebb lisztet kell használni, mint normálisan, hogy rugalmasabb legyen a tészta. A feltekerés persze ugyanúgy forrón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!