Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 17 éves vagyok és szoktam...

17 éves vagyok és szoktam magamra sütni-főzni, szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mivel a szüleim alig vannak itthon(bálokba járkálnak, moziba mennek, időnként külföldre is utaznak a munka miatt) így nem az, hogy rá vagyok szorulva, hogy én magamnak csináljak kaját, de a rendelt kaják 90%-tól hányni tudnék...én készítem magamnak a vacsoráimat, ebédem, reggelim stb... nem fura ez 17 évesen? tudok palacsintát csinálni, csilis babot, leveseket(gulyás) igaz néha a konyhapulton van a gép, hogy lássam az elkészítési javaslatot meg a receptet :D nemhiszem, hogy a korosztályom ezekkel a dolgokkal üti el az idejét meg ezt szeretné csinálni és szerintem is fura vagyok egy kicsit csak ezért kérdeztem. ( ja és a barátaim is ha átjönnek akkor előtte csinálok sajtos pogit és még pár rágcsálnivalót, szerintük finomak az ételeim) :)

2012. jún. 11. 15:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
lány e vagy ?
2012. jún. 11. 15:10
 2/25 anonim ***** válasza:

nem fura. miért lenne az? nincs korhoz kötve, hogy az ember mikor tanul meg sütni-főzni.

a korosztályod meg valószínűleg azért nem foglalkozik ezzel, mert anyuci megcsinálja, el vannak kényeztetve.

2012. jún. 11. 15:10
 3/25 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2012. jún. 11. 15:15
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem furcsa.
2012. jún. 11. 15:23
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy fiú vagy, tényleg furább, de nekem volt szakács barátom, ő is ezt csinálta már 15 évesen is. Legalább jókat eszel. :)
2012. jún. 11. 15:24
 6/25 anonim ***** válasza:
51%

Csak nem szakácsnak készülsz? :-))))

Semmi baj azzal, ha főzöl magadra, én már 13 évesen főztem magamnak és a bátyáimnak, amikor anyuék elmentek üdülni, színházba, operába, stb.

2012. jún. 11. 15:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem furcsa. Sőt örülj neki.
2012. jún. 11. 15:25
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem furcsa. Én 13 évesen már tudtam hogy kell megcsinálni egy húslevest, bablevest. Főzelékeket már reflexből megtudom csinálni. Egyébként egyáltalán nem baj ha tudsz főzni főleg ennyi idősen, így tuti hogy teljesen eltudod látni magad és ez azért csajoknál is jó pont ám ha néha a pasijuk főz rá :D Én barátnőm nem is főz jóformán sok mindent én csinálok helyette.
2012. jún. 11. 15:27
 9/25 oooopti ***** válasza:
100%

nekem sem okozott ez gondot 17 évesen. pár különbség volt: én még szakácskönyvből néztem a receptet,:) meg lány vagyok, így ez megszokottabb.

ez nem fura, hanem tök jó, hogy nem halsz éhen, ha egyedül maradsz. csak így tovább

2012. jún. 11. 15:27
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó dolog. :) Nem akarsz szakács lenni?
2012. jún. 11. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!