Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 26cm-es tortaformához írnátok...

26cm-es tortaformához írnátok piskóta receptet?

Figyelt kérdés
Akárhányszor csináltam tortalapot, egyszer sem lett szép, mindig lapos lett, nem lett olyan mint a receptben bemutatott kép. Gyanítom, hogy kisebb tortaformát használtak. Írnátok nekem receptet 26cm-es tortaformához? Szép magas piskótát szeretnék, amit 3felé lehet vágni. Nekem eddig sajnos csak kettőbe sikerült.
2012. jún. 8. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, a képeken mindig kisebb formával, vagy nagyobb mennyiséggel dolgoznak. Egyszerű a helyzet: nagyobb adag. Én nekem 28 cm-es formám van, és most egy gyönyörű magas tortát készítettem 8 tojásból. (Bár igaz benne volna krémben 6 dl tejszín is). Szóval ha olyan torta lesz, amiben minimális a krém, mehet akár 9 tojásból is! Ennyi a titok ;)
2012. jún. 8. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és a vágás: nagy, hegyes késsel vágd KÖRBE. Csak körbe. Aztán a körül vágás mentén egy cérnaszállal kezd el, úgymond fűrészelni. Közben valaki fogja a piskótát, különben elég nehéz.
2012. jún. 8. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Legközelebb így fogom csinálni:)
2012. jún. 9. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 26 cm-es formám van Én mindig 10 tojásból csinálok bele piskótát. Három felé vágom, majd bele a krém. Mikor , milyen. Szép magas mindig.
2012. jún. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!