Így kell a rántást készíteni?
Figyelt kérdés
(Zöldbabfőzeléket csinálnék)
Fokhagymás-tejfölös-vöröshagymás rántást ír a recept:
zsiradékon megfonnnyasztom a hagymát, megy bele a liszt. De mikor kell a tejfölt meg a fokhagymát?
(Bocsánat, elég kezdő vagyok, és ilyen részletes leírást nem találtam.)
Köszönöm!
2012. jún. 7. 10:23
11/11 anonim válasza:
Rántásba is szoktak rakni tejfölt, bár nem olyan híres dolog így.
Konyhán dolgozom, látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!