Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így kell a rántást készíteni?

Így kell a rántást készíteni?

Figyelt kérdés

(Zöldbabfőzeléket csinálnék)

Fokhagymás-tejfölös-vöröshagymás rántást ír a recept:


zsiradékon megfonnnyasztom a hagymát, megy bele a liszt. De mikor kell a tejfölt meg a fokhagymát?


(Bocsánat, elég kezdő vagyok, és ilyen részletes leírást nem találtam.)


Köszönöm!


2012. jún. 7. 10:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rántásba is szoktak rakni tejfölt, bár nem olyan híres dolog így.

Konyhán dolgozom, látom.

2012. jún. 8. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!