Valaki tud olyan receptet amibe kell csirke meg padlizsán is?
úgy megkívántam ezt a 2 hozzávalót,ezért olyan receptet keresek amibe kell mind a kettő alapanyag:)
Ha valakinek van,megköszönném:)
Egyszerubben: Ird be a google-be, hogy padlizsanos csirke, ha itt nem kapnal sajat recepteket :)))
18l
igen első lépésem az volt de mindegyik ezt a paradicsomos rakott padlizsánt hozta ki amit linkeltek ez meg nem tetszik,olyan lecsós feeling az meg most volt:)
Várok még hátha valami jó 5let:) Serpenyős lenne a legjobb! Nem szaftosat akarok most..
Nem találtam neten receptet ezért kigondoltam valami ilyesmit gondoltam hogy mondjuk:
szalonnának a zsírját kiolvasztom,rádobom a hagymát,megpirítom,majd rádobom a csirkét és fehéredésig sütöm.Aztán hozzá gomba meg padlizsánkarikák és elakadtam..Mit kéne még hozzá? Jázmin rizzsel gondoltam. Valami sajtos legyen?vagy tejszínes? Vagy simán wok-ba pirítsam és elég ennyi hozzávaló? Kéérlek ötleteket:) Eléggé elakadtam!
már kitaláltam!
Nyársra húzom a csirkét,a padlizsánt,a gombát,a paprikát,az olivát,meg a szalonnát megfűszerezem és ezt meggrillezem asztali grillsütőn,hozzá jázmin rizs:) Finom lesz szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!