A nyúlhúst meddig kell főzni? Olyan mint a csirke, vagy sokáig kell, hogy ne legyen rágós?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 22:50
1/5 A kérdező kommentje:
Pörköltről lenne szó, szóval apróra van vágva...
2012. jún. 2. 23:44
2/5 anonim válasza:
házinyulat kb ugyanaddig, vadat továbbig. jó sok zsiradék legyen hozzá, mert nálunk mindig kiszárad /igaz, mi sütöbe sütjük/.
3/5 anonim válasza:
Én is kb addig főzöm, mint a csirkepörköltet.Feltételezve, hogy nem egy vén baknyúl volt:)
4/5 anonim válasza:
Nem főztem még nyulat, de szinte biztos, hogy nem fog megfőni annyi idő alatt, mint a csirke. Az a szerencse, hogy pörköltnek tetted fel, így bármikor kikaphatsz belőle 1-2 szemet, és lemeózod.
Mázlista! :))))
5/5 A kérdező kommentje:
Nem öreg nyuszi volt (tudtom szerint) még csak nem rég kezdték el ezt a nyulazást akiktől kaptam szóval tutira nem volt öreg...
Mindegy, már tegnap megcsináltam úgy... egy picit tovább főztem, mint a csirkét, picit maradt csak rágós, még simán elmegy.
Köszi mindenkinek!
2012. jún. 3. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!